piotrek Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 kurde co to ejst ten plik blokuje mi wystzkie setup.exe jak chce je wlaczyc nic nei moge zaisntalowac sadze ze jest to wirus jestem po formacie ale to znow wrocilo z czescia danych lub programem mam 2 antywirusy mks i norton ale rego nei wykrywaja plik wowexec.exe ejst w system32 i nie da sie skasowac powraca caly czas wiec nei wiem co amam zrobic metody zastepowania nei skutkuja wyslawlem ten plik poczta i sie okazlo ze skaner wirusowy wp rozpoznal to jako wirusa ale moje tego nie robia mimo nowych definickji ratunku (win xp ) innnym objawem ejst to ze w windows commanderze jest pliki wc32to16 i to mi zmienia wc na 16 bit i nic nie moge z tym zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0zi Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Nie jest to wirus. Jet to standardowy komponent windows, pozwalajacy na uruchamianie 16-bitowych aplikacji w 32-bitowym srodowisku. Jest to jeden z watkow VDM wszelkich entkow. Skaner WP zapewne zasoogerowal, Ci ze to wirus, ze wzgledu na rozszerzenie .exe... Plik sam w sobie nie jest wirusem, jednak zawsze moze byc zainfekowany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 miałem to samo w 2 przypadkach, paczkę 4in1 i prpgram do podkręcania karty graficznej na Win2k mogłem zainstalować tylko w trybie awaryjnym bo inaczej setup nie startował i za chwilę wowexec.exe wywalał błąd, na pewno plik nie jest zawirusowany po było to od razu po instalacji systemu na sformatowany dysk. Ale u mnie dotyczyło to tylko tych 2 programów wszystko inne instaluje się bezproblemowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 wiec tak sprawa sie wyjasnila byla to wina MKS_VIR ten program cos musial zminic bo po jego wywaleniu jest jzu spoko moze byl nei do XP ? nie wiem Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 wiec tak sprawa sie wyjasnila byla to wina MKS_VIR ten program cos musial zminic bo po jego wywaleniu jest jzu spoko moze byl nei do XP ? nie wiem Dzieki za pomoc piotrek też mam mks-a więc dzięki za info, po powrocie do domu to sprawdzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...