Karolus Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 chciałbym zagrać w EARTHa 2140 w windowsie XP . Tylko jak to zrobić ? ? ? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 może uruchom w trybie zgodności z Windows 98. ikona>właściwości>zgodność>windows98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 http://www.insideearth.de/showthread.php?t=5347 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ni@k(LM) Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 A ja mam takie pytanko... czy można w tą gierke zagrać z muzyką i dzwiękiem na windowsie XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Troszke to może odkopywanie, ale w koncu 1 temat=1 gra ;) A ja wlasnie odkopalem tą grę. RealityPump wydało "Earth Universe" czyli 2160 z najnowszymy patchami, 2150 z dodatkiem i 2140 z 2 dodatkami przystosowaną do XP :) Ach ilez ja to nocy zarwalem przy tym... A cena tylko 50 PLNów :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja za najlepszą część tej nad wyraz znakomitej serii uważam Earth 2150 no i do tego może jeszcze całkiem całkiem dobry było Moon Project bo Lost Sauls był trochę naginany już. W E2140 też grałem ale musiałem wytężyć usysł aby przypomnieć sobie kiedy to w ogóle było ;) Gra wymiatała ;) PS: E2160 kupiłem za 19,99zł (ale wersja 2cd i zwykła, bez bajerów ;) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 E2160 od poczatku kosztowal 20 czy 30zl, wiec wybitnego interesu nie zrobiles ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Ja? Sam uważam że wydanie 50zł nie byłoby już dobrym interesem a tak kupiłem i nie żałuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...