enikan Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) Jak w temacie: (Poszukuje skryptu chata takiego jak na www.polchat.pl) Dosc dlugo juz szukam a najgorsze ze sam nie wiem do konca czego bo nie wiem jak ten chat sie nazywa. I sprawdzam kazdy po kolei poprzez instalacje na serwerze :blink: Prosze o odpowiedz jesli ktos wie gdzie moge znalesc skrypt tego chata... Edytowane 15 Czerwca 2005 przez enikan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Na przykład takie: http://www.assortedinternet.com/hosting/le...chat-script.jsp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enikan Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 No ale mi chodzi o takie cos jak na www.polchat.pl identyko by sie sprzydalo bo jest ladny szybki i wygodny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makatiel Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 takie cos jak na www.polchat.pl identyko by sie sprzydalo 1498679[/snapback] To jest z tego co kojarze komercyjna wersja i mozna ja sobie wykupic na dana ilosc uzytkownikow. Watpie zeby ktos udostepil cos podobnego tak za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enikan Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Aha :cry: Nie pomyslalem ze to moze byc komercyjne. No w sumie to by bylo mozliwe tak sobie mysle, bo wszystko co ekstra kosztuje... Jak by ktos znal podobny i rownie szybki chat to nadal prosze o linka. Wiem ze duzo od serwera zalezy ale chat szybki sam w sobie tez by sie przydal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...