::snoopy:: Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Mój topic dotyczy kart graficznych więc umieściłem go tutaj. Otóż co powiecie o interesie jaki zrobiłem: Miałem tytułowego GeForce'a 2 MX200 32Mb którego oddałem i dopłaciłem 50zł za Sapphire Radeona 9100 (jak w sygnaturze), chyba warto było. Przeczyściłem i naoliwiłem wiatraczek bo buczał na starcie. Acha no i doradźcie jakie teraz do tego sterowniki będą dobre i jak mogę ją podkręcić (standardowo jest: Zegar 250Mhz, Pamiątki 230Mhz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Wymiana swietna. o ile szyna danych radka 128bit. krec na 275/275 i graj plynnie w GTA: SA ;) btw kto Ci sprzedal kompa A2400, 256Mb (zapewne tyle bylo na poczatku? a moze 512?) i gf2mx ? czy sam powoli poprostu rozwijasz?= ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 mi to wyglada na wymiane częsci po części :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) solo/ng napisał(a): Wymiana swietna. o ile szyna danych radka 128bit. krec na 275/275 i graj plynnie w GTA: SA ;) btw kto Ci sprzedal kompa A2400, 256Mb (zapewne tyle bylo na poczatku? a moze 512?) i gf2mx ? czy sam powoli poprostu rozwijasz?= ] 1498568[/snapback] No niestety tylko 64bitowy. A z moim kompem to długa historia... : ) jedynie jeszcze rdzenny HDD 4 letni zipie sobie : ) Jajpierw piałem 256mb ram potem dokupiłem. A GF2 miałem od początku. : )P Powiedzmy że jest to moja druga konfiguracja. Wymieniałem rok temu podstwe: Proc, Mobo Ram +CD-RW, no ale koniec bo to nie dział na ten temat. Z góry przepraszam jeśli kogoś to razi. Edytowane 16 Czerwca 2005 przez ::snoopy:: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 no szkoda szkoda ze tylko 64 bit, jednak nadal duzo lepsiejsza karta :) dobra zamiana ja swojego gf 2 mx dalem dziewczynie do filmow B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...