Spawacz Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zastanawiam się nad kupieniem grafiki WinFast PX6600 GT TDH lub WinFast PX6600 GT TDH extreme. Ta druga ma wyższe taktowanie pamięci (niższy czas dostępu), jednak w jakimś servisie internetowym wyczytałem że gorzej podkręcaję się te pamięci :( co wybrać do kręcenia?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zastanawiam się nad kupieniem grafiki WinFast PX6600 GT TDH lub WinFast PX6600 GT TDH extreme. Ta druga ma wyższe taktowanie pamięci (niższy czas dostępu), jednak w jakimś servisie internetowym wyczytałem że gorzej podkręcaję się te pamięci :( co wybrać do kręcenia?? 1497803[/snapback] Jest cały topic o 6600 może warto by tam zajrzeć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desconosido Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Trochę długi ten topic. Czy ktoś robił mod biosu karty Leadtec PX6600GT TDH Extreme ? Ja próbowałem ale nie znajduje tego ciągu znaków który powinienem zmienić. Może ktos wie jak przerobić bios by w sterownikach karty widziec temperature ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...