::snoopy:: Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zakupiłem takie głośniczki jak w tytule, podłączyłem do zintegrowanej dzwiękówki coś podłubałem i wszystko grało. Potem jakoś po 1h nie wiem co sie stało nagle głośniki przestały reagować na pilota, no i teraz wogóle nic nie gra :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Hmmm, moim zdaniem popsuły się :] Albo coś ci nie kontaktuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekufo Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 mzoe w opcjach sie wyciszyly ja tak mam nieraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Nie dało nic rady zrobić poprostu coś chyba padło. Za każdym razem w opcjach gineły ustawienia, czyli tak jakby ich nie widziało. No coż odniosłem je i czekam że je zrobią. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja tez tak miałem wystarczyło walnąc pilotem ostół mocno i działały :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...