Darmach Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 W wyswietlaczu mam folie polaryzacyjną przyklejoną na stałe do szkła wyswietlacza :/ Wie ktos moze czy da sie ja odkleic bez uszkadzania jej / lub wyswietlacza? Odklejał ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) W wyswietlaczu mam folie polaryzacyjną przyklejoną na stałe do szkła wyswietlacza :/ Wie ktos moze czy da sie ja odkleic bez uszkadzania jej / lub wyswietlacza? Odklejał ktos? 1498292[/snapback] rusz facjate, uzyj szukajki, wafer niedawno to pokazywał, więc zakładanie kolejnego tematu nie jest potrzebne. Edytowane 15 Czerwca 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 pozwole sobie skierowac cie tutaj: http://members.lycos.co.uk/skalar13/Forum/viewforum.php?f=14 noz do tapet bardzo ladnie odkleja. wciskasz go pomiedzy szklo i folie i stanowczym ruchem przesowasz w dol. wyswietlacz oprzyj o stol. OSTROZNIE na PALCE. mozna sobie latwo sciegna przeciac jesli ostrze przebije folie i trafi w dlon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darmach Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Wie ktos czy gdzies mozna kupic taką folie? Wafer: zeby nie zmieniac kolorów, tylko je odwrocic (jasne litery i ciemne tło) - nie wystarczy odwrócic folii "twarzą" do ekranika? Ze jak to 90 stopni... ?? W ktorej płaszczyżnie (sprawdzalemw starym kalkulkatorze-wystarczyło twarzą do ekranika) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 wysatzy obrócić folię odwrotnie.. pamiętam jak za czasów jajeczek ruskich bawiłem się w modowanie wyświetlaczy :D i miałem czarny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 testy zrobilem na tym samym wyswietlaczu od nokii. oto wyniki: polozenie standardowe -> 90 stopni w prawo -> tlo fioletowe -> kolejne 90 stopni w prawo -> standard teraz tak: polozenie standardowe -> przelozenie twarza do wyswietlacza -> kolor tla pomaranczowo-zielony -> 90 stopni w prawo -> tlo niebieskie -> 90 stopni w prawo -> pomaranczowo-zielony. warto pobawic sie przekrecaniem plynym. mozna wyciagnac kolory od ciemnego fioletu do jasnego zoltego. przez rozne odcienie zielonego, niebieskiego, fioletowego, czerwonego i zoltego. jak by ktos wiedzial gdzie kupic sama taka folie niech daje znac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...