Dachu Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Mam Samsunga 710N (17") i jak ustawie rozdzielczosc 1024X768 to po okolo 30 sekundach ekran robi sie czarny i pojawia sie napis ,,Not Optimum Mode Recommended mode 1280X1024 60Hz" Jak wylacze i wlacze monitor to jest obraz, ale po 30 sekundach znowu jest to samo. Wie ktos jak wylaczyc napis? Szukalem w instruckji, ale tam jest tylko opisana instalacja sterownikow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 sprawdz jakie masz odsiwerzanie. pewnie o nie chodzi. btw. pod winda korzystaj z rozdziałki nominalnej - napewno bedzie lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Problem w tym ze w 1024X768 moge wybrac odswiezanie tylko 85Hz (43,90, 100 i 200Hz nie licze). 1280X1024 moze byc do windowsa, ale na takiej rozdzialce nie pogram sobie. Dzwonilem do pomocy technicznej , a tam debil mowi mi ze rozdzielczosc inna od nominalnej nie jest zalecana i tego okienka nie da sie wylaczacyc. Ciekaw jestem tylko jak w takim razie mozliwe bylo ze redakcja Chipa i kilku serwisow internetowych mogla to zrobic :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Wydaje mi sie ze 85Hz to troche duzo jak dla LCD. Moze pobaw sie jakims Refresh Fixem i zmien ta wartosc na 60Hz max 75Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dachu Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Probowalem juz wczesniej zmienic odswiezanie roznymi programami, ale nie pomagalo. Sciagnalem Omegi na Cat 5.4 i teraz moge wybrac odswiezanie 75Hz. I dziala dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...