Freddie Chopin Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 witek chlopcze - sprawdz najpierw w slowniku co to znaczy fuszerka a potem komus to wyrzucaj a nie w odwrotnej kolejnosci bo idiote z siebie robisz... nie podoba ci sie - spoko, ale fuszerka to to nie jest... poniewaz pewny jestem ze nie sprawdzisz co to znaczy fuszerka postaram ci sie pomoc... fuszerka by byla jakby wszystko trzymalo sie na nitkach, na sline i na 'zmiluj_sie_panie' oraz rozsypywaloby sie przy najmniejszym ruchu, dzialalo tylko przez 2 pierwsze dni i wygladalo jak osmarkane... poniewaz ani jedna z tych rzeczy nie zachodzi w moim kompie pozwalam sobie stwierdzic ze nie mam tam zadnej fuszerki... mnie twoj uklad tez sie nie podoba, a mobilne raczki od mebli to lol normalnie... chcesz nosic kompa - kup se notebooka, chcesz nosic stacjonarnego - to naprawde taki problem az jest ze raczki trzeba do tego? ja tam swoj moge nosic bez raczek i radze sobie calkiem dobrze z tym... anyway - weze mi zbielaly od syfu z chlodnicy znowu ; / ehhh... AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...