kopciu Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Czesc Chlopaki. Wlasnie skonczylem grac w UT 2003, Wszedlem do Biosa i zobaczylem ze na moim Athlonie TB 1.3 Ghz Jest 77 Stopni celsjusza po jakiejs godzinie grania. Podczas pracy w windowsie spada do 50. Jak myslicie czy to duzo ? Na procku mam dosyc duzy wentylator i radiator. Oprocz tego w obudowie jest podlaczonych dosc sporo urzadzen wydzielajacych cieplo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 DUUUUŻo za dużo. Powinieneś mieć poniżej 60*C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 zakup sobie wentylatorki do obudowy i jakąś pastę ze srebrem powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 BARDZO dużo. W takich temperaturach proc długo nie pożyje. BTW- nie to forum ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Ja mam na TB 1.4 w max stresie 45C, czyli ty masz o ok 30C ZA DUŻO!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 77 stopni ????? to jest DUZO DUZO za duzo :D moze plyta zle pokazuje temp ?? :D a jak nie to kup sobie nowe chlodzenie i paste. Taka temp. tego procka niedlugo zabije ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 ewentualnie zima wystaw obudowe za okno to bedzie nizsza 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Boże i proc jeszcze ci się nie spalił ??? Masz farta ;) Mój ma niecałe 40 stopni ;) ale zajebiste chłodzenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 To VERY VERY DUŻO!!!! Jak nic z tym nie zrobisz to procek długo nie pociągnie.Najlepsze było by WC :) ale trzeba kasy:).BTW u mnie 70* C to jest temp. krytyczna znaczy tak mam w biosie ustawione:))).Co prawda mam też innego proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...