Piotr.pot Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam! Narazie nie mam możliwości sprawdzić - dlatego pytam. Problem jest następujący - komp startuje (dysk, coolery) - a monitor cały czas standby. Wyrzuciłem wszstko z kompa tak, że zostało - CPU, grafika, dysk, ram. Z czego graf., ram i cpu zostały sprawdzone w innym kompie, a dysk nie ma nic do tego. Czy możliwe, że z takimi objawami to wina zasilacza (mam troche popalone końcówki, po ostaniej awarii Epoxa (kondensatory)) - poza tym zasilacz to typowy noname 300W - raczej nie przeciążany. Czy można jakoś ocenić czy to płyta, czy to zasiłka - czy może coś innego (ale co??). Płyte mam jescze na gwarancji, a zasilacz i tak planuje wymienić, no ale wiecie... Jutro postaram załatwić coś, żeby sprawdzić płytę z zupełnie nowym zasilaczem itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam - z mojego niedawnego doświadczenia jak się ostatecznie okazało to zasiłka. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=138045 I nie próbuj już tego kompa uruchamiać na tym zasilaczu bo wiele ryzykujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Przedstaw więcej konfiguracji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...