metal Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) Ostatnio zauważyłem, że przy ciemnych elementach wyświetlanych na monitorze [iiyama hm703ut vision master pro 413] pojawiają, hmmm..."cienie"?, czy "przebicia" które występują od lewej do prawej strony ekranu, nie wiem jak to dokładnie określić więc poniżej podaje mniej więcej jak to wygląda: Głównie to widać od lewej krawdędzi monitora... w różnych gęstościach. Sprawdzałem na innym monitorze [heh, ten sam model nawet] i nie było takie czegoś, nawet dla pewności czy to napewno monitor, a nie grafa to sprawdziłem monitor na innym kompie i dalej były te "cienie"... Dodam że kiedyś coś w monitorze się zjarało, tak że przestał działać [nie włączał się wogóle] :[ wysłałem go na gwarę i mi to naprawili. Monitor jest jeszcze na gwarancji... mam go wysłać? Edytowane 15 Czerwca 2005 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 próbowałeś rozmagnesować? moze to wina jakis suzych głośników stojacyh obok monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 próbowałeś rozmagnesować? moze to wina jakis suzych głośników stojacyh obok monitora? 1498921[/snapback] Próbowałem, i dalej to samo. Nie mam dużych głośników przy monitorze :[ więc żadne pole magnetyczne nie wchodzi tu w grę, a pozatym jak sprawdzałem monitor na innym kompie to tam było do okoła "czysto" i było to samo... mi się wydaje że to monitor znowu zaczyna coś odpierdzielać... eeeh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...