jac71 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Mam wielki dylemat z wyborem głosników:////-(Genius 5.1 Home Theater vs Modecom Av2000 vs CREATIVE 7.1 INSPIRE T7900??) powiem ze zamierzam oglądać filmy, grac w jakies gierki i oczywiscie słuchac muzyki. Do tego zestawu chce kupić jeszcze kartę dźwiękową .... i tu znowu mam problem-----> Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS bulk(wersja bez pudełka) CZY Creative SoundBlaster Audigy2 NX ???? Pomóżcie !!! Bede baaaaardzo wdzięczny! Edytowane 16 Czerwca 2005 przez jac71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi-88 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Polecam ten teścik Geniusów :) http://www.dzikie.net/index.php?art=genius_sw51_ht Edytowane 16 Czerwca 2005 przez Yogi-88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac71 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 dzieki wielkie... hmmm głosniki zapowiadają sie chyba najlepiej z wymienionych przeze mnie zestawów... :D a moze niech sie jeszcze wypowiedzą osoby które posiadają????? jeden z 3 zestawów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryek Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 A ja mam tylko jedne pytanie odnosnie Geniusow: Czy posiadaja wbudowany filtr dolnoprzepustowy czy tez nie. Modecomy MC2000 i inne MCxxxx nie posiadaja - trzeba uzywac odpowiednich funkcji w karcie muzycznej (o ile ma sie porzadna z taka fukcja w sterownikach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloody Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja akurat posiadam Genius 5.1 Home Theater oraz audigy 2 ZS i jestem z tego zestawu całkowicie zadowolony :D , choć w sumie nie wiem czy audigy2zs nie jest za dobra trochę, bo się na tym specjalnie nie znam a wiem ze ja jej używałem do nagrywania i w tym się sprawuje wyśmienicie a jak ty chcesz tylko grać i oglądać filmy to nie wiem czy ci są jej możliwości potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac71 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 dzieki wielkie :D juz wiem co wybiorę !! pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 mam te geniusy na integrze i graja tak sobie tzn przy grach i muzie spoko ale przy filmach juz gorzej a kupilem je wlasnie do filmow jutro jde po sb live 24 bit i mam nadzieje ze bedzie ok:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apulla Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 mam juz sb live 24 bit i do fimóów super ale z kolei przy muzie niegra centralny ,moze ktos wie jak to rozwiazac i jak włączyc te próbkowanie 24 bitowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...