ksiądz Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Proszę o pomoc w zkopletowaniu zestwu za 1500PLN... kasy niewiele ale coś trzeba kupić więc jeśli ktoś mi pomoze to będę wdzięczny, bo mam zaległości w temacie hardware. Najchętniej cześci kupiłbym w tym sklepie: www.lucky-star.com.pl <to nie reklama> więc jak ktoś posłuzy sie tym cennikiem to będe wdzięczny. P.S. monitora nie wliczjcie:D Pozdro i czekam na posty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Procesor AMD Sempron 2600+ BOX S-754 -261zl Płyta Gigabyte K8NS nForce3-250 L/S s754 -319zl Pamięć 512MB DDR 400 Twinmos CL 2.5 -169zl grafika- his Radeon 9550 DDR DVI/TV -259zl Dysk Maxtor 80GB SATA 7200 cache 8MB -269zl Nag.DVD+/-Liteon 1673 4xDL Box -214zl Do tego jakiś cd-rom aby nie zajechać nagrywarki - ok 70-80zl Flop nie mają w cenniku jest tylko usb ? :blink: ok 40zl Zasilacz ModeCom ATX-350GTF 350W PFC 107zl obudowa jak najtańsza byle bez zasilacza bo te montowane standardowo to shit- ok 80zl nie szukałem u nich w cenniku bo mi sie nie chciało. Razem wychodzi coś koło 1550zl. Do tego jeszcze pare dyszek na klawiature i mysz. Czyli bez monitora wyjdzie cie to ok 1600zl. Ceny brane z ich cennika ale szczerze to sklepik nic specjalnego wybór dość mały a ceny wysokie. Porównaj sobie np z proline to wyszło by ci za zestaw pewnie ze 150 zl mniej. Akurat miałbyś na 2 kostke tram albo większy dysk.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksiądz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dzięki bardzo! Sklep może nie najtańszy ale chodzi o to żeby móc kupić w Łodzi, a tańszego sklepu w Łodzi chyba nie znajde... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaknafar Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Temat podobny więc i ja zadam tutaj swoje pytanko. Modernizuje kompa i bede miał do wydania od około 1500 złoty. W blaszaku chcę wymienic płyte, procek i ram (obudowe ale to nie wliczając w te 1500 zł) i co doradzacie ? Opłaca się kupwać Athlona 64 ? Od razu prosił bym żeby napisać jakie chłodzenie włożyć( jeden czy więcej wentylatorów ? komp może stać z zdjętą obudową ) oraz jaki zasilacz. Do czego ma służyć nooo do grania i słuchania winapma :) Pozdrawiam Zak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Było 100000x na forum :) Np tutaj: Modernizacja komputera albo tutaj: Sprzet ok 1000 i masa, naprawdę masa innych wątków na ten temat - conajmniej dzien czytania :) PS. Jest sens sie pakować z taką kasą w AMD64. Takie moje skromne zdanie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...