Skocz do zawartości
andi963

Problem Z Instalacją Drukarki

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem z instalacją drukarki Hp DeskJet 5150 w Windows Xp Pro SP2 . Instaluje z cd drukarki sterowniki , pod koniec instalacji jestem proszony o podłaczenie drukarki do pc , podłanczam wyskakuje w zasobniku "Znaleziono nowy sprzęt" -> Nieznane urządzenie -> Twój sprzęt jest zainstalowany i gotowy do użycia , za chwilę wyskakuje dymek że sprzęt podłączony do USB nie działa poprawnie (coś takiego)lub jest uszkodzony, mam wymienić go na inny .W tym czasie instalator sterowników drukarki nie może wykryć drukarki i muszę anulować instalację .Sprawdzałem w menadzeże urządzeń w kontarolerach uniwersalnej magistrali szeregowej , jest Nieznane urzadzenie klikam właściwości -> aktualizuj sterownik podaje ścieżkę i nie chce się zainstalować , odinstalowałem Nieznane urzadzenie i wszystko powturzyłem od nowa i jest to samo. Nie pomaga przepięcie drukarki do innego usb , drukarka jest ok , kabel usb też , porty usb ok - chyba system nawala . Jak sobie z tym poradzić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mialem ten sam problem przed chwila (pol roku temu tez ale nie pamietam jak mi sie udalo ja zainstalowac) i udalo mi sie ja wreszcie zainstalowac, poprostu przy instalacji nie wybralem opcji Kabel USB tylko ponizej Inny kabel czy cos takiego i tam dalem USB001. Instalacja przeszla migiem i juz se drukuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi