DarkB Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 No to jsteś dobry, ale przynajmniej cos swojego spaliłeś ja porzyczyłem kumpla ramy i nie dokońca wlazły , zatrasc nie pyknał ale nie zauwazyłem włączyłem kompa i tylko krzem poczułem :) Ale overclocking wymaga strat , taka jest tego natura:) Pozdrawiam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 hmm... a C.O.P. asusa ??? xan mówi że działa ja narazie nie chce tego sprawdzać ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Fakt faktem co do temperatury to Intel może znieść więcej (potwierdzają to nieoficjalne testy prywatnych użytkowników :) ). A co do działania tej diody termicznej to mam pewne zastrzeżenia (ciekawe, czemu?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 http://www.tomshardware.pl/images/THG_CPU_Cooling.zip Pod tym linkem znajduje sie filmik DivX przedstawiający - co sie stanie gdy sie usunie cooler z proca ;/ Intel ma naprawde dobre rozwiązania .. to trzeba przyznać .... Wiesz co dla mnie ten filmik jest dosyć stronniczy. O ile AMD sie tak zachowuje po zdjęciu cooler, mój plaec sie o tym przekonał :)) to intel śmiać mi sie chce. PIII przy temperaturze 36 stopni wiesza sie. Przecież on ma normalnątemp pracy często przekraczającą 40 stopni to w takim razie cały czas by sie wieszał P4 zwalnia po przekroczeniu 29 przecież normalnie ciężko jest schłodzić na standardowym BOX coolerku poniżej 40 stopni to w takim razie cały czas chodził by z połową prędkości. To co kupuje P4 2.4 i mam 1.2 :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 a moze po prostu wewnetrzna struktoora wykrywa brak chlodzenie i momentalnie procek dostaje sam os siebie polecenia halt na to nie wpadles ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...