skinny500 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Chyba o wszystkich znanych płytach na s754 jest temat tylko o tej jeszcze nie ma. Fotka mobo złącza PCI-E: PCI-Express x16 (1) PCI-Express x1 (1) inne złącza: AGR i AGP (chyba jedyna mobo dostępna w Polsce która ma obydwa złącza) 4 serial ATA 2 Banki pamięci (max 2 048 MB) karta sieciowa: Gigabit Ethernet karta sieciowa: Realtek ALC655 Tylko w niektórych sklepach internetowych jest dostępna: Komputronik ... i to chyba wszystko :blink: . Właściwie to o tej płycie wiadomo chyba tylko tyle... że istnieje. Żadnego konkretnego info czy testów. Jak ktoś ma tą mobo to niech poda max napięcia jakie można dać na procka, ram i w ogóle wszystko co się da. jak się nazbiera info o tej mobo to 1szy post się zaktualizuje i napisze jakieś FAQ. Edytowane 16 Czerwca 2005 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 http://egielda.com.pl/forum/viewtopic.php?p=2381#2381 pewnie o to ci chodziło raczej nie warto tylko dla AGR za 460zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 jak zobaczyłem wydajnośc karty w tym złączu pseudo agp to spraciłem zainteresowanie płytką :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Czytałem już test na e-giełdzie, jednak nie warto kupować tej mobo. ASUS okazał się lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...