Pyra Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zakupiłem sobie karte gf4 mx 440 64 mb ddr co według mnie jest dużo zmianą z riva tnt 2... dobra ale to niewazne wcześniej podkręcałem rivke i ledwo co ją podkręciłem bo się więcej niedało no i boję się troche o ta karte nie wiem czy się nie spali itd... ale może się w końcu przełamie i to zrobie może jakieś rady jak podkręcać to coś o 5 mhz cały czas ? jest jakiś program który pokazywał bym wydlonośc/temperature itd karty ? : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 o ile karta nie posiada czujnika nie zmierzysz temperatury softem. a wydajnosc pokazuje benchmark.... :? wiecej w faq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 no przypuśćmy że mam, no więc istnieje taki program ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 moze speedfan wykryje, wymieniłem dysk twardy na taki w którym jest czujnik i go wyłapał, sprawdź! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamer:( Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Esee, GF 4 MX chyba nie ma czujnika. Nawet jesli by miał to u mnie Speed Fan jej nie wykrywa Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 a w speed fanie te 1 temperature to procek ostatnia dysk ? a te inne to co to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 a w speed fanie te 1 temperature to procek ostatnia dysk ? a te inne to co to jest ? 1501031[/snapback] Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie : temp3-mostek temp2-proc temp1-obudowa hdd-dysk Najlepiej zarzuć prime 95 i patrz ne temp. Ta co najszybciej rośnie to proc następnie mostek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ROTF czyli mój procek jest 2 to 144 C ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyra Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ROTF czyli mój procek jest 2 to 144 C ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ta bo to spedfan, ja miałem takie temperatury tyle ze ujemne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Hehe a mi speedfan [chyba] dobrze mierzy, bo mam takie same jak te co pokazuje bios... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) gf4 mx440 nie ma czujnika temp. wiem bo ją posiadam Edytowane 19 Czerwca 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...