Piterrro Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Chcę się dowiedzieć czy we wszystkich telefonach można uruchomić wyświetlanie miasta w którym sie znajduje... Jedyny telefon jaki miałem to SE T300 więc wiem że w soniakach to sie nazywa informacje lokalne. Z góry thx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 W ustawieniach telefonu poszuakaj opcji 'Informacja o/od sieci' i ustaw na TAK. Dokłądnie ci nie powiem, bo nie posiadam tego telefonu. P.S. Wyświetalnie miasta zależy od sieci (chyba). W idei wyświetla miasto a w erze ulicę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 W większości telefonów jest to możliwe. W nokiach nazywa się to informacja o sieci i jest w ustawieniach. W siemensach są to WIADOMOSCI CB i znajdują sie w wiadomosciach, trzeba tam włączyć odbiór i dodać kanał o numerze 50 oraz ustawić aby pokazywało się na pulpicie. W innych telefonach może to się nazywać np. informacje z sieci, inform sieciowe i należy to skonfigurować tak jak w przypadku siemensów. INFORMACJE SIECIOWE = KANAŁ 50 INFORMACJE SIECIOWE = KANAŁ 50 INFORMACJE SIECIOWE = KANAŁ 50 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 nie wiem jak tewraz, ale kiedys w niektorych fonach, czy mzoe zalezalo to od sieci w pisywalo sie 050 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...