Liskoski Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Wiec mam ustawione standardowo na 60Hz... Nie wiem ile moge dac max bo nie ma zainstalowancyh sterownikow do matrycy (nie wiem gdzie je znalezc :|) Wie ktos moze jakie mozna dac odswiezanie/czy moze ma ktos stery takie... Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmad1 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Wiec mam ustawione standardowo na 60Hz... Nie wiem ile moge dac max bo nie ma zainstalowancyh sterownikow do matrycy (nie wiem gdzie je znalezc :|) Wie ktos moze jakie mozna dac odswiezanie/czy moze ma ktos stery takie... Thx 1499512[/snapback] To normalne wiecej raczej nie ustawisz bo ekran TFT nie miga stad nie ma sensu ustawiac wiecej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 jak dalem 85 Hz to wyrazna poprawa :| nie wiem czemu :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 jak dalem 85 Hz to wyrazna poprawa :| nie wiem czemu :| 1499539[/snapback] Zdaje ci sie... Niemozliwe to jest i tyle... W ekranach LCD nie da sie zmienic odswiezania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Wiec mam ustawione standardowo na 60Hz... Nie wiem ile moge dac max bo nie ma zainstalowancyh sterownikow do matrycy (nie wiem gdzie je znalezc :|) Wie ktos moze jakie mozna dac odswiezanie/czy moze ma ktos stery takie... 1499512[/snapback] W ekranach LCD podwyższanie odświerzania ekranu nie ma sensu, gdyż po ekranie nie przemieszcza się jeden punkt tak jak w crt, tylko wszystkie punkty naraz się świecą. W Monitorach LCD dużo ważniejszym parametrem jest czas odpowiedzi, ale jego nie da się zmieniać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...