FastlY Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Jako,że zaczyna się już sezon na te owowce może macie jakieś ciekawe przepisy na desery, najlepiej zimne ;) z głównym udziałem tych owoców. ps1. Nie piszcie truskawki ze śmietaną ;) ps2. Nie piszczie o jakiś skomplikowanych cisatach. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja daje tak: zmiksowane truskawki makaron smietane cukier :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Kupujesz truskawek takich srednio dobrych(nie musza byc najlepsze typu twarde i takie smaczne soczyste :P ) byle nie byly pognite. Wsypujemy z 0.5kg do miksera dodajemy z 2 jogurty naturalne + 4 łyzeczki cukry, mielimy jakies 40s i mamy dobre hmm.. "coś"(nie wiem jak to nazwac :P ) z truskawek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 tarta truskawkowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 moze mielonka truskawkowa :lol: (z biedronki :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Nakład pieniężny: ~20zł Truskawki + spód tortowy(pakowany po 3) + krem tortowy(wymaga: masła i mleka) + truskawki +bita smietana... Zrobić sobie torcika ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Prawda jest taka, że zwykłe, świeże truskawki są najlepsze. Torciki, kotktajliki, lodziki, pierdółciki itd. ssą! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 eee, mus truskawkowy jest najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Aaaa grr tylko nie znów ruskawki :mur: Ale dobry przepis moge zdradzić: ugotować kaszy manny (czyli grysik dla bobasów :D) i polać zmikasowanymi truskawkami, nawet mniam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 kroimy truskawki na cwiartki ofc umyte :) robimy kogel -mogel , ale taki zenajpierw ubijamy same bialka !!! z odrobina cukru , potem jak piana jest sztywna dodajemy zoltka i na koniec te truskawki. WYPAS . nazywa sie to ambrozja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Ja mam przepis na czeresnie 1. Wchodzimy na drzewo z dojrzalymi czeresniami 2. Jemy ile damy rade 3. Spadamy z drzewa 4. Uciekamy przed wku*wionym sasiadem HF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ja mam przepis na czeresnie 1. Wchodzimy na drzewo z dojrzalymi czeresniami 2. Jemy ile damy rade 3. Spadamy z drzewa 4. Uciekamy przed wku*wionym sasiadem HF 1518695[/snapback] albo: 1. Idziemy z kumplami na działki niedaleko bloku 2. Jemy przez płot czeresnie, jabłka, i inne... 3. Wyjmujemy ręce z za płotu 4. Spier****** przed rojem pszczół :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 najlepsze są truskawki+jogurt+cukier puder i do shakera na chwile :) a potem druga rzecz to kurche ciasto+truskawki+śmietana :) mozna ewentualnie poraczyć to galaretką truskawkową ale to imo kiepski pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 najlepsze są truskawki+jogurt+cukier puder i do shakera na chwile :) a potem druga rzecz to kurche ciasto+truskawki+śmietana :) mozna ewentualnie poraczyć to galaretką truskawkową ale to imo kiepski pomysł. 1520452[/snapback] jadłem obydwie rzeczy wczoraj ;] i pierwsza opcja najlepsza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 http://www.gnutella.pl/~bogien/download/gotuj_z_hitlerem.avi Alternatywa z truskawkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ja to biore truskawki miele je takm czyś do piure (taki mus z nich robie ale nie za mocno zmielony ) to posypuje cukrem i mieszam. Wlewamy to do jakiegoś kubka i wsadzamy do lodówki :) Super sprawa tylko troche pestki przeszkadzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...