turzol Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 W pracy mam kompa, z którego korzysta także 2-óch kumpli po fachu. Prowadzimy codziennie tzw. dziennik pokładowy w Wordzie i chciałbym mieć możliwość zablokowania edycji tekstu (przeze mnie pisanego) - najlepiej na hasło Da się? Może być także zewn. program gdy Word tego nie potrafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 File --> Save as --> Tools --> Security options --> password to open. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 File --> Save as --> Tools --> Security options --> password to open. 1499579[/snapback] Nie zrozumieliśmy się :D Chodzi mi o zablokowanie samego tekstu - nie całego dokumentu, ponieważ moi współpracownicy muszą korzystać z tego pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Narzedzia>chroń dokument Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Narzedzia>chroń dokument 1499815[/snapback] Sliczne dzięki - tego mi było trzeba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...