zbieciu Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Mam problem i potrzebuje pomocy niewiem skad sciagnac sterowniki do karty ATI RAGE Mobility DELL P/M AGP 2 razy 8MB to jest karta w laptopie a na stronie ATI niemoge znalezdz a sa mi bardzo potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 www.komputerswiat.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbieciu Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Mam problem i potrzebuje pomocy niewiem skad sciagnac sterowniki do karty ATI RAGE Mobility DELL P/M AGP 2 razy 8MB to jest karta w laptopie a na stronie ATI niemoge znalezdz a sa mi bardzo potrzebne 1499652[/snapback] Dzieki Grzybek 92 sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbieciu Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Mam problem i potrzebuje pomocy niewiem skad sciagnac sterowniki do karty ATI RAGE Mobility DELL P/M AGP 2 razy 8MB to jest karta w laptopie a na stronie ATI niemoge znalezdz a sa mi bardzo potrzebne 1499652[/snapback] A czy nowe sterowniki beda dzialaly ze strsza karta??Bo wydaje mi sie ze moga ja bloknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...