karakun Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Witam! Mam problem z dyskiem twardym ponieważ jest on uszkodzony, komputer często się zawiesza, czasami włącza się dopiero po kilku próbach. Proszę o jakieś linki do programów do naprawiania dysku twardego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prodigal Son Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Użyj mocy, czyli gogli. Hdd regenerator. Tyle że on nie naprawi uszkodzeń fizycznych dysku (nic tego nie naprawi :) ). A i ma jeszcze ten ból, że niezarejestrowany naprawia tylko pierwszy napotkany uszkodzony sektor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Sprawdzałeś wcześniej taśmę, zasilacz, ustawienia bios, temperaturę? Pytam, bo zastanawia mnie Twoja pewność co do winy dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karakun Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Sprawdzałeś wcześniej taśmę, zasilacz, ustawienia bios, temperaturę? Pytam, bo zastanawia mnie Twoja pewność co do winy dysku. 1500424[/snapback] Wiem bo jak chcę zrobić ScanDisk to pisze że dysk jest uszkodzony i nie można naprawić tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Taśma to też może powodować. Weź pewną taśme i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karakun Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Taśma to też może powodować. Weź pewną taśme i sprawdź. 1501107[/snapback] Jednak to taśma to powodowała, Dzięki B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...