pain.exe Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) ja już sie nie bede w tym temacie udzielał, bo to bez sensu (zupełnie jak kiedyś :rolleyes: ) Grobel (dawniej jako Leborg) zawsze tego linka z ruskiej strony podawał ;) nie wiedzieć czemu zawsze tą ruska strone - nie żebym miał cos do rusków nie jestem stereotypowy, ale przydało by sie kilka linków zeby miec obietkywne porównanie :) Edytowane 19 Czerwca 2005 przez pain.exe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ja już sie nie bede w tym temacie udzielał, bez sensu Grobel (dawniej jako Leborg) zawsze tego linka z ruskiej strony podawał ;) nie wiedzieć czemu zawsze tą ruska strone - nie żebym miał cos do rusków nie jestem sterotypowy, ale przydało by sie conajmniej kilka linków zeby miec obietkywne porównanie 1504070[/snapback] poniewaz to najwiekszy rosyjski serwis który jako jedyny zrobił tak gigantyczne porównanie kart.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...