pavliq Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Ostatnio padl mi monitor - 17' mitsubishi :( teraz rozgladam sie za czyms "nowym" Dysponuje kwota okolo 650zl. Monitor ma sluzyc do internetu, filmow i sporadycznie gierek. Oprocz tego chce wywalic telewizor (21') i zaopatrzyc sie w karte TV. Czy mozna kupic cos sensownego w tej cenie? Zalezy mi na mozliwie duzym kineskopie (19-21') i trwalosci. Oczywiscie oczki tez chce miec zdrowe :) Widzialem ostatnio na allegro monitory "iiYAMA CRT 21" MS102DT Vision Master 505". Wiadomo, ze kazdy model sprawdze wczesniej bardzo dokladnie. Doradzcie na jakie modele zwrocic uwage. Ile lat moze miec monitor zeby sie za szybko nie wysypal itp. itd. Sprawa jest pilna, bo nie mam duzo czasu - wiadomosci w tym temacie tez nie bardzo, a nie chce dokonac zlego wyboru. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper[PL] Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Za 650 zł nie kupisz moniotra LCD do gier, a tym bardziej do filmów. Lepiej uzbieraj troche więcej (około 850 zł) i masz porządny monitorek 15". Na twoim miejscu kupowałbym raczej przez sklep benchmark'a (to tylko moje skromne zdanie). Pozdrowionka! Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Sniper[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Za 650 zł nie kupisz moniotra LCD do gier, a tym bardziej do filmów. Lepiej uzbieraj troche więcej (około 850 zł) i masz porządny monitorek 15". Na twoim miejscu kupowałbym raczej przez sklep benchmark'a (to tylko moje skromne zdanie). Pozdrowionka! 1509143[/snapback] Tu chodzi o CRT :D :D :D Może philips??? Philips 109B60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper[PL] Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 hehe sorki :D Z CRT polecam LG (Flatron) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 A ja polecam Nec Fe 770 :). Naprawdę soczysty obraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...