Skocz do zawartości
Jawora

Gigabyte Gv-n128dp Agp I Doom3

Rekomendowane odpowiedzi

:mur: Problem:

Przy odpalaniu gry Doom3 i dodatek /po zainstalowaniu patcha 1.3 też/ mam problemy z wydajnością, co praktycznie uniemozliwia granie. Zalecane przez program ustawienia to 640x480 i detale Medium co i tak nie pozwala grać w komfortowych warunkach. Próbowałem już następujących sterowników NVIDIA:

71.84, 77.13, 77.30, 77.50. Zainstalowałem także najnowsze steroniki VIA 4in1 .56 ale i to nie pomogło.

POMOCY CO Z TYM ZROBIĆ!!!

Moja Konfiguracja:

Athlon 2400+ XP

MSI KT 880 Delta BIOS 1.8 /najnowszy/

Gigabyte GV-N66128DP /ustawienia fabryczne 400/500/

RAM Kingston 512MB CLK 2.5

HDD Maxtor 160 GB SATA

Zasilacz Chieftec 360W (HPC-360-302DF)

Edytowane przez Jawora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: Problem:

Przy odpalaniu gry Doom3 i dodatek /po zainstalowaniu patcha 1.3 też/ mam problemy z wydajnością, co praktycznie uniemozliwia granie. Zalecane przez program ustawienia to 640x480 i detale Medium co i tak nie pozwala grać w komfortowych warunkach. Próbowałem już następujących sterowników NVIDIA:

71.84, 77.13, 77.30, 77.50. Zainstalowałem także najnowsze steroniki VIA 4in1 .56 ale i to nie pomogło.

POMOCY CO Z TYM ZROBIĆ!!!

Moja Konfiguracja:

Athlon 2400+ XP

MSI KT 880 Delta BIOS 1.8 /najnowszy/

Gigabyte GV-N66128DP /ustawienia fabryczne 400/500/

RAM Kingston 512MB CLK 2.5

HDD Maxtor 160 GB SATA

Zasilacz Chieftec 360W (HPC-360-302DF)

1500298[/snapback]

Hmm... miałem podobny problem z DOOM3. Tzn. nie z wydajnością,ale ekran mi znikał, robił się czrny zero null.

Pomogło odkręcenie procesora.

Hmmm.... bardzo dziwne... Sprawdź może,czy nie wyszedł nowy bios do karty graficznej i go wgraj. Może to pomoże.

CPU masz dosyć słaby i karta się "dusi" nie rozwija skrzydeł :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi