hardwin Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 zjanomy kupuje sobie kompa koniecznie chce monitor 19'' lub nawet wiekszy! kompa bedzie uwyac glownie na studia[prace itp], muzyka no i ...kupuje tuner TV wiec go chce wykozystac jako telewizor gdyby chodzilo o 17'' to wiedzial bym na co zwrocic uwage ale nie mam doswiadczenia z takimi duzymi monitorami na co trzeba uwazac , na co trzeba zwrocic uwage? no i ostatnie pytanie co polecacie? cena ...w granicach przyzwoitosci [nie jest to zaden grafik wiec wiecie, lepiej jak najtaniej] ps.musi byc plaski, wypukly ekran 19'' to jak jakas banka mydlana w ktorej odbija sie caly swiat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Najważniejsze na co trzeba popatrzeć to data produkcji... (jak nie kupujesz nowego) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ja mam takie cos http://www.gvctax.pl/?m=91&id=213&product=595 i nie narzekam :)) jestem wrecz zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...