marek.t Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 mam uszkodoznmego athlona 1600,proc jest w wizualnie idealnym stanie, jak myślcie co znim można zrobić? breloczek może nie wiem podpowidzcie mi coś :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 sprzedaj na allegro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) sprzedaj na allegro ;] 1500431[/snapback] jako... nie wiem czy działa, bo mam intela i nie mam jak sprawdzić, na bank sprzedaż za dobrą cenę jakiemuś frajerowi :D Edytowane 17 Czerwca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 jako... nie wiem czy działa, bo mam intela i nie mam jak sprawdzić, na bank sprzedaż za dobrą cenę jakiemuś frajerowi :D 1500442[/snapback] A potem wszyscy krzyczą jakie to wałki sa na Allegro!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 jako... nie wiem czy działa, bo mam intela i nie mam jak sprawdzić, na bank sprzedaż za dobrą cenę jakiemuś frajerowi :D 1500442[/snapback] a czy jakis 50 pln to dobra cena? bo nie sadze zeby ktos wiecej dal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 jako... nie wiem czy działa, bo mam intela i nie mam jak sprawdzić, na bank sprzedaż za dobrą cenę jakiemuś frajerowi :D 1500442[/snapback] haha powstrzymalem sie przed napsianiem tego, z u wagi o czym trakktuje to forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 haha powstrzymalem sie przed napsianiem tego, z u wagi o czym trakktuje to forum :D 1500497[/snapback] głupich nie sieją :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 przyklej go sobie do obudowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 przyklej go sobie do obudowy :lol: 1500811[/snapback] albo na czoło ;) Ja bym go zalał i tak jak sie zalewa komary i sprzedaje, że niby bursztyn. Tylko zalać w przezroczystym "czymś" i postawić na biórko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja bym wyrzucil do smieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja bym sprzedal na allegro ale bez sciemy ze nie mam jak sprawdzic (swoja droga naprawde naiwni ludzie musza sie na takie opisy nabierac) Kilkanascie-kilkadziesiat zl moza za niego wyciagnac - takie procki najczesciej ludzie kupuja do walkow - np podmiana proca w firmie itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 no wlasnie po co tracic:) napisz ze masz plyte pod p4 i niemasz jak sprawdzic a procek dal ci brat ze sklepu komputerowego ktory ulegl spaleniu a ze sklep bym w niemczech to..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Co zrobić z procem: 1. Otwórz okno 2. Weź proca do ręki 3. Zrób porządny zamach 4. Wyrzuć przez okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zostaw go sobie, za predziesiąt lat bedzie coś warty. I teraz UWAGA ja mam i zawsze nosze w portfelu na szczęście !!! : INTEL 386 , dokladne oznaczenia : A80386DX-25 IV SX218 LI304559 INTEL 85 !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ja mam procka 486 SX ale nie noszę w portfelu jak kolega alberto56 :D @marek.t zostaw sobie tego proca i zrób breloczek albo sprzedaj go jako uszkodzonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Gdzie wy kupujecie te 386?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o wykorzystanie takiego uszkodzonego czy starego procka to przypomniało mi się jak koleś na WGK położył jakiegoś Duron'a na folię zakrywającą towar żeby nie poleciała pod wpływem wiatru :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 rozwal jeszcze kilka/kilkanascie/kilkadziesia/kilkaset ( niepotrzebne skreslic :wink: ) i zacznij układac "glazure" w łazience :lol: :lol: NIetypowy wzor :wink: taki zajefajny dekorek :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 a ja mam proćka pentium tźy :P oj zapomniałem sobie brelok zrobić ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ja bym wyrzucil do smieci 1501015[/snapback] Co zrobić z procem: 1. Otwórz okno 2. Weź proca do ręki 3. Zrób porządny zamach 4. Wyrzuć przez okno. proc jest warty pare groszy i szkoda Zostaw go sobie, za predziesiąt lat bedzie coś warty. ten pomysł będzie chyba najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ja sobie robie brelok z Pentium 90MHZ :D A80502-90 SX968 L5210412-0144 INTEL '92 '93 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 ja mam w garażu jakiegoś zepsutego złoma z 90 roku. wyjme procka i też będę miał bryloka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mozesz dac na alelgro jako "komus sie przyda" - ludzie lubia takie rzeczy kupowac, i mozna sprzedac za jakies 20-50 PLN... Sproboj - tylko napisz wyraznie ze jset USZKOZDONY ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 no wlasnie po co tracic:) napisz ze masz plyte pod p4 i niemasz jak sprawdzic a procek dal ci brat ze sklepu komputerowego ktory ulegl spaleniu a ze sklep bym w niemczech to..... 1501779[/snapback] :blink: Żaden moderator nie zareaguje?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ja tam nosze przy kluczach ladny i gustowny ;) breloczek z celerona 600 mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 :blink: Żaden moderator nie zareaguje?! 1505593[/snapback] a z jakiej pały? a może jesteś zrażony do takich aukji bo sam dałeś się nabrać i kupiłeś coś - "nie wiem czy działa bo nie mam jak sprawdzić" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 nie wiem czy działa bo nie mam jak sprawdzić" icon_biggrin3.gif mój kolega tak wziął płytę Asusa za 80 zeta :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 a topik o Allegro się rozrasta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 a z jakiej pały? a może jesteś zrażony do takich aukji bo sam dałeś się nabrać i kupiłeś coś - "nie wiem czy działa bo nie mam jak sprawdzić" :D 1505695[/snapback] Do pedofili tez jestem zrażony, chociaż żadnego nie spotkałem. Namawianie do oszustwa też jest karalne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...