mkl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Namawianie do oszustwa też jest karalne! 1507239[/snapback] A czy My Go namawiamy? My tylko dajemy rady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 no to zrób coś takiego: http://www.zellestyle.com/catalog/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 no to zrób coś takiego: 1507408[/snapback]W pierwszej chwili myślałem że to prawdziwa biżuteria :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 jako... nie wiem czy działa, bo mam intela i nie mam jak sprawdzić, na bank sprzedaż za dobrą cenę jakiemuś frajerowi :D 1500442[/snapback] polecam ten sposób ja tak sprzedalem rozwalonego GF4Ti4200 ;) hehe tylko ściema polegała na tym że mam płyte z pcie i nie mam gdzie sprawdzić karty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) no to zrób coś takiego: 1507408[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale odjazd :D Chyba zrobie biżuterie dla Mojej Izuni ze starej płyty głównej :P Edytowane 22 Czerwca 2005 przez markollX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54840502 to sa najlepsze sciemy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 ee jak za 100 moge to puscic to spoko bardzo ładnie (nan taki sma proc jak na tej aukcji 1600+) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Czemu sciema - moze ten procek faktycznie dziala a koles nie chce nikogo oszukac tylko naprawde nie moze sprawdzic... TO ze wy bysci luzdi oszukali nie znaczy ze inni to tez oszusci.. Nie mierzcie innych wlasna miara... Polska... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Czemu sciema - moze ten procek faktycznie dziala a koles nie chce nikogo oszukac tylko naprawde nie moze sprawdzic... TO ze wy bysci luzdi oszukali nie znaczy ze inni to tez oszusci.. Nie mierzcie innych wlasna miara... Polska... :| 1514161[/snapback] jasne, a świstak siedzi i zawija.... Jaki problem sprawdzić takiego procka u znajomego, który ma odpowiednią płytę, albo w jakimś sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Czemu sciema - moze ten procek faktycznie dziala a koles nie chce nikogo oszukac tylko naprawde nie moze sprawdzic... TO ze wy bysci luzdi oszukali nie znaczy ze inni to tez oszusci.. Nie mierzcie innych wlasna miara... Polska... :| 1514161[/snapback] czlowieku od razu widac, ze zycia nie znasz, a zwlaszcza polskich realiow ... co za problem pojsc do pierwszego lepszego serwisu lub sklpu komuterowego i za 5do15zl miec procek sprawdzony ? przeciezkazdy by tak zrobil, bo jezeli proc okazlby sie sprawny to nie sprzedawal by za 100zl tylko za 200 lub wiecej ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 sorry stary ale za palomino 1600+ to 200 nie dostanie, duzo, duzo mniej, ale fakt faktem, ze to na 90% sciema bo niestety mieszkamy w takiej bananowej republice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 sorry stary ale za palomino 1600+ to 200 nie dostanie, duzo, duzo mniej, ale fakt faktem, ze to na 90% sciema bo niestety mieszkamy w takiej bananowej republice 1527591[/snapback] jest to mozliwe dostalem troche ponad 200 za palomino 1700+ oczywiscie w 100% sprawny byl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...