Ricci Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 No to coraz lepiej i bliżej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 A macie może zdjęcia X2 bez "czapeczki"? Jak proc wygląda po zdjęciu shima? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) 3800+ za 345$ wydaje się być już bardziej osiągalny, jak tak dalej pójdzie to może wcześniej niż myślałem siądę na X2 ;) Ciekaw tylko jestem jak z temp będzie bo 2 jajka w końcu 2x więcej ciepła… Edytowane 6 Lipca 2005 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) (...) Ciekaw tylko jestem jak z temp będzie bo 2 jajka w końcu 2x więcej ciepła… 1532896[/snapback] Ciekawe czy konstrukcje bloczków WC nie będą musiały brać pod uwagę dwóch jajek? Edytowane 6 Lipca 2005 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 To się nazywa „porządna moc obliczeniowa” ;) http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=67001 Zwłaszcza wynik w CineBench 2003 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 @Mardok :) Taki X2 to przydał by Ci sie na spokojne dni, a w dni "zawodów" przekładać FX57 San Diego :D :D :D Ktoś już pisał,że niedługo trzeba mieć dwa procki jeden w pudełku i przekładać wedle zapotrzebowania. PS Kibicuję tez bachus_anonym może ta 10:00 pęknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 hehe, ja dzisiaj wplacilem zaliczke i czekam na x2 4400+ :) Mam nadzieje, ze sie doczekam :D Do tego dfi i 2GB ramu i wio :) Ogladalem tez dzisiaj w Angeli zasilacz topower P6 EZ. Calkiem fajny i ma to co szukalem, czyli odpinane kable :) Wie ktos moze kiedy pojawi sie zalman 9500 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 No brawo jeżeli juz bedziesz miał sprzet to sie tu"przymelduj" ,może bedziesz NR1 z X2 na tweak'u. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Normalne swieto !!! zaraz ide piwo otwierac !! Nadchodzi czas X2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Normalne swieto !!! zaraz ide piwo otwierac !! Nadchodzi czas X2 :) 1533502[/snapback] Edit: AMD powinno zrobic specjalna karte forumowicza dla nas, ze znizka 10% na procki, za nakrecanie koniunktory na nowe procki ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Edit: AMD powinno zrobic specjalna karte forumowicza dla nas, ze znizka 10% na procki, za nakrecanie koniunktory na nowe procki ;P 1533506[/snapback] Miło by bylo ;) Ja poczekam az potanieja , czyli do momentu az AMD bedzie w stanie zaspokoic zapotrzebowanie, i ceny spadna :) ( tak do 2K za 4400+ ) ;) I maszynka na "Lata" jak obecny Bartonik :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Hym a mi się podoba ten 3800+ może nie tyle sam proc co jego cena to dobrze rokuje na przyszłości czyli mojego upragnionego X2 4400+ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Jak juz go dostane w swoje lapy to na pierwszy ogien idzie Softimage XSI :D Mam nadzieje, ze plotki na pclabie o braku dostepnosci tego proca do konca roku nie sprawdza sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Z dostępnością jest bardzo nie ciekawie… Więc mogą być problemy ale czas pokaże nie będę tu krakał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Mysle ze to bedize bardzo rozchwytywany procek i moze go nie byc... Przez co cena moze okazac sie wciaz zaporowa u nas... Specyfikacje 3800+ sa juz znane ? 2.0GHz 1MB(2x512) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 :D :D Mam nadzieje, czy wyjdzie Sempron 32bit x2 np o oznaczeniu 3300+ :-P :-P To by jak by było na s754, to by to zmotoryzowało Lud w 2 rdzeniowce! Całkiem jak maluch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 @Zulusman: Athlon 64 X2 4000+ (2,0 GHz, 2x1 MB L2) Athlon 64 X2 3800+ (2,0 GHz, 2x512 kB L2) Tak przynajmniej na sieci podają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gray Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Potwierdzaja sie informacje o nowych dzielnikach Dzielniki Można je przetestować na DFI z biosem 704_22V6 BIOS - 7/06/2005. Chociaż podobno nie wszystkie działają tam jak trzeba DFI i nowe dzielniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja bym wolał wiecej dzielników w zakresie 3/4 <-> 1/1 <_< tamte przydadza się tylko osobom nie krecącym CPU :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) Ceny A64-X2 w dół ! :D (ale nie w Polsce <_< ) Np A64 X2 4400 Toledo potaniał ponad 100$. :D Ponadto jak widać sa dostepne OEM'y. No no jeszcze niech tak potanieje ze dwa razy po 100$ i bedzie ze 400$ za 4400 Toledo? :D :D Co Wy na to ? Edytowane 16 Lipca 2005 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 1550811[/snapback]My na to jak na lato... Taka cena to było by coś, ale w pl te 400$ to wyjdzie ok 1500zł albo lepiej, a to i tak dużo za procka w porównaniu do ceny takiego 3000+/3200+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Matiz_sc zle porowanie...Porownaj to do platformy 2xVenice. Same procki to juz 3/4 ceny. A ceny plyt 2 procesorowych to juz nie mowie ile wiecej kosztuja...a do tego nikt chyba nie wie jakie mozliwosci OC maja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ceny ładnie spadły jeszcze trochę i 4400+ będzie w moim zasięgu to dopiero będzie zabaweczka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ceny ładnie spadły jeszcze trochę i 4400+ będzie w moim zasięgu to dopiero będzie zabaweczka ;] 1551564[/snapback] No ale nie tak szybko spadną , już się nie moge doczekac mojego amd64 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Wlasnie sie pojawily x2 4400+ w kilku sklepach. Dzisiaj odbieram swoj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Wlasnie sie pojawily x2 4400+ w kilku sklepach. Dzisiaj odbieram swoj :) 1558437[/snapback] No to czekamy na pierwsze wrażenia a później na testy? :) :) To może Nr 1 A64-X2 (w pl) na tweaku napewno no chyba że ktoś się ukrywa :D Witam w klubie X2 :-P nie wiem czy dane mi będzie tam wstąpić ... może pod koniec roku. :) Edit 5.08.2005 Badziewie??!! hahaha dobre ale każdy chyba by to chciał mieć. No ta skromność to chyba zbyt przesadna :D ,a na testy czekamy oczywiście. Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Ricci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qical Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 witam ponownie dzisiaj o 4 w nocy skonczylem instalowac cale badziewie :) Pozostalo mi jeszcze troche softu do zainstalowania i bedzie the end. pozniej postaram sie zrobic kilka testow bo sam jestem ciekaw jak to chodzi :) Na oko calkiem znosnie :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 :blink: gical ile jest warta ta twoja puszka bo ja widze tam same kosmiczne częsci moze niechcesz sie zamienić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 @qical: Pochwal się jakimiś wynikami z benchów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 no to moze zaopatrze sie w x2 zamiast venice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...