tomall0 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Ja powiem, że działa nawet bardzo dobrze ;D Edytowane 29 Grudnia 2005 przez tomall0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 (edytowane) Prosbe mam: Moglby ktos sprawdzic wydajnosc procka w zaleznosci od przepustowosci szyny HTT ?? Aktualnie siedze na booku wiec nie mam mozliwosci sprawdzenia tego samemu PS.: Mi tez sie pdobalo a i bedzie podobac jeszcze bardziej ;) Edytowane 29 Grudnia 2005 przez Zulusman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Ja badalem na przykladzie Cinebencha. 289MHz HTT-mnoznik 3 i 4. Roznica na poziomie 0,1s :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) Opteron 165 czy X2. Co lepiej brac? 165 kosztuje 300$, X2 3800 - 322$, 170 - 390$ Takze 170 troche drogi jest dlatego go nie biore pod uwage. A opterom na wiecej pamieci podrecznej, ale nie wiem czy sie tez wykreci jakos ladnie, chciabym tak 2.8GHz na malym napieciu zeby bylo :rolleyes: (in my dreams... lol) Edytowane 30 Grudnia 2005 przez binek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 @Lancer Musze przyznac ze niezle :) Moglbys sprawdzic w 2xSPI32MB ?? Tak wogle, to polecam ten test ludkom z X2 i 1GB pamieci...masakra !! @binek Jesli male napiecie to 1.8 to pewnie ci sie uda :D 2.8 sie nie spodziewaj. Opka polecam - powinienes dostac podobne MHz co na X2 3800 a dostanirsz wiecej cache....no i taniej - tyle ze dodaj koszty przesylki i to ze nigdznie za bardzo prockow nie ma.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 0.1s? to pryszcz. Jak dla mnie roznica miedzy 37.4, a 37.3 jest nieznaczaca :P SPI sprawdze... ale potem. Nie spodziewam sie wiekszych roznic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpp Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam Czy ktoś korzysta z Cool&Quiet na X2 ? Mam Asus A8V Deluxe z najnowszym biosem i przynam ze na najnowszych driverach z AMD po chwili działania mam freez systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Ja korzystałem przez chwile na x86 i działało. Na x64 też działa tylko oczywiście sterownik inny :) Edytowane 5 Stycznia 2006 przez pmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) witam mam pytanie do czego sluzy ten patch ? ostatnoi znalazlem go na sieci i niby jest zwiazany z dwurdzeniowkami i systemem winxp Fix SP2 Dual Core Czy ktos korzystal moze z tego patcha co on daje ? dziekiz a info Edytowane 5 Stycznia 2006 przez PolyCount Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 witam mam pytanie do czego sluzy ten patch ? ostatnoi znalazlem go na sieci i niby jest zwiazany z dwurdzeniowkami i systemem winxp Fix SP2 Dual Core Czy ktos korzystal moze z tego patcha co on daje ? dziekiz a info Sek w tym, ze ten patch jest tylko do angielskiego xp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 czyli dla mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 czyli dla mnie :D Do winniego jest Tobie porzebny jak Danucie Waniek odprawa ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 mam pytanko brać 3700+ San Diego czy dozbierać na X2 3800+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 mam pytanko brać 3700+ San Diego czy dozbierać na X2 3800+? chyba sam powinienes widziec najlepiej czego Ci trzeba -prosteeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 chodzi mi głównie o potencjał oc ;) i co będzie poprostu lepsze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 x2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 chyba sam powinienes widziec najlepiej czego Ci trzeba -prosteeee gdyby większość użytkowników wiedziała czego im trzeba to na tym forum było by mniej topiców o połowe i wszystko stało by sie prostrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominsman Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Moim zdaniem potenjal OC bedize wiekszy na SD. Aczkolwiek nowe serie X2 sa calkiem cool :) Mimo wszsytko SD pojdzie powiedzmy na 3.0 AC a X2 okolo 2.8 MAX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Do winniego jest Tobie porzebny jak Danucie Waniek odprawa ;-) ta ale dual core juz niedlugo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 JA czekam na X-2 w poniedzialek powinienm plyte i proca dostac a w srodku tygodnia reszte , teraz pytanie jaki system operacyjny instalowac pod X-2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 to nie kwestia systemu a oprogramowania czy wykorzysta jakoś drugi rdzeń czy też nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 JA czekam na X-2 w poniedzialek powinienm plyte i proca dostac a w srodku tygodnia reszte , teraz pytanie jaki system operacyjny instalowac pod X-2 ? najlepiej 98' :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X2... Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 JA czekam na X-2 w poniedzialek powinienm plyte i proca dostac a w srodku tygodnia reszte , teraz pytanie jaki system operacyjny instalowac pod X-2 ? Póki co Xp dopóki nie pojawi sie nic nowego... na 64 bitowcu są ciągle problemy ze sterami :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 problemy ze sterami ? do czego waść masz problemy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X2... Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 problemy ze sterami ? do czego waść masz problemy ? Z Tego co pamietam wczesniej nie miałem nawet do modemu Sagema od netu co wykluczało instalacje systemu byc moze teraz już są... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 pracuje w programie 3dsmax a on obsluguje wielowatkowosc :) , chodzilo mi o wydajnosc systemu :) zreszta jak przetestuje to sam zobacze co bedzie lepsze:) jak tylko dorwe ninje to jesli wszystko pojdzie ladnie i dobry trafie model przedstawie swoje wyniki o/c :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 (edytowane) OK wiec dzis zmontowalem sprzecior :) mam dowas tylko pytanie . Po nalozeniu orginalnego wentylatora/radiatora , nie zapinajac zadnych zapinek procek ze tak powiem przyssal mi sie do wentylatora niedlugo zapewne bede mial ninje i pytanie czy mieliscie podoba sytuacje ? jak go mam sciagnac jak juz dostane ninje :/ . Wejsc wszedl ale wyjsc niechce (niewiem pasta sie przylepila czy jaki czort ? :/ I prosze o wyjasnienie co to za programik :) Edytowane 11 Stycznia 2006 przez PolyCount Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 To przeciez normalne. Duza powierzchnia styku owocuje takim zassaniem. Pasta ma poprostu spora lepkosc. Poruszaj troche radiatorem na boki i wyciagaj. U mnie to nie dziala bo mam blok wodny i zawsze mi proc z blokiem wylazi z gniazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebx Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 I prosze o wyjasnienie co to za programik :) O tym programiku jest tu po angielsku (dość ciekawa sprawa...) http://www.thecoolest.zerobrains.com/forum...wtopic.php?t=83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolyCount Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sluchajcie mam plyte DFI Ultra-D jaki jest najlepszy bios do o/c . Na ktorym uzyskam najlepsze efekty na x-2 ? Przegladalem watek o plytach nF4 ale wiekszosc zapytan o bios byla przemilczana. Ktory z Biosy jest najlepszy ? poki co zaladowalem ostatni finalny bios dostepny na stornie DFI. Dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...