Gość 05_03_1992 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 kto chce toledo nowe z 12msc gwary w polsce?? piszcie: tomek_1971 na skype!!! pewna firma, sam u nich kupiłem, mozliwa aucja allegro ps pisze tutaj zeby drodzy forumowicze mieli tez taka mozliwosc jak mam ja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (OT) nie kupujcie x2 3800+ od 4speed, chyba ze kompletnie wam nie zalezy na czasie... mimo ze w piatek dostalem maila o wysylcem, po dzisiejszym telefonie dowiedzialem sie ze procek dopiero dzis zostanie wyslany... @!@#$@#$%@#$@# bym komus normalnie @#$@#$@##$#@ (koniec OT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tilt na prawde uwierzyles ze dzisiaj go wysla? :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Tylko te toledo oem będą za 640zł i za 10 dni :/ osobiście wole nawet gorsze OC, ale za 520. Menchestery miały byc dzisiaj, będą jutro :/ http://allegro.pl/item124100930_amd_athlon...ster_sklep.html (to chyba taka taktyka sprzedawców, zawsze mówią że będzie jutro) Co do 4speed, odziwo wszystkie się sprzedały, lepiej od świeżych bułeczek :blink: Edit: toledo ma być w piątek :) , cena bez zmian :/ Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez woj84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 za 640 to sobie odpuszcze - 3ghz... komu to potrzebne? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 625 są juz od jutra piszcie do kolesia moze cos wylicytujecie ma firme wystawia faORT: ORT: ORT: ktury, na allegro ma same pozytywy 625 są juz od jutra piszcie do kolesia moze cos wylicytujecie ma firme wystawia faORT: ORT: ORT: ktury, na allegro ma same pozytywy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mówisz że kupiłeś, jaką serie dostałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ' date='30 sie 2006, 16:28' post='2296269'] (OT) nie kupujcie x2 3800+ od 4speed, chyba ze kompletnie wam nie zalezy na czasie.. Właśnie wystawili nastepne 20 z super serii ... może to te same hehehe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tilt na prawde uwierzyles ze dzisiaj go wysla? :D :D :D rzecz w tym ze wlasnie wcale im nie wierze juz... jutro od rana bede ich molestowal az na dzwiek telefonu bedzie im sie zbieralo na wymioty... tyle moge nie... tak mnie to wkurza, plytka lezy, grafa lezy... jeszcze WC bede musial przelozyc i nic nie moge zrobic bo jakims ciulom nie chce sie paczki wyslac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mówisz że kupiłeś, jaką serie dostałeś?kupilem ale zostal dopiero wyslany, wrazenia jak oc i wogole w przyszlym tygodniu ps maja tez wersje box 2lata gwary 12e drozsze pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Może wszystkich odstraszają koszty przesyłki :huh: @[Tilt] Ja bym tego pozytywem raczej nie zakończył, zwłaszcza że pisali ze wysłali, a tak nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 to są koszta ubezpieczone pisał mi jak kts cche to nie ubezpiecza tylko bezpiecznie pakuje pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Swoja droga ciekawi mnie dlaczego Toledo jest 100 zyla droższe od Mencha - przecież ceny w zachodnich hurtowniach są praktycznie identyko dla obudwu cpu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Swoja droga ciekawi mnie dlaczego Toledo jest 100 zyla droższe od Mencha - przecież ceny w zachodnich hurtowniach są praktycznie identyko dla obudwu cpu :D odpowiedz jest prosta: wycwanili sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Tak te na 4speed to znowu ta sama "super seria". Dziś kupiłem mobo DFI Infinity rs482. Myślę że w piątek będzie więc podziele się co to za seria. Nic szczególnego się nie spodziewam ale cena jest pośrodku między manchesterami a toledo więc może :D @TiLt jak po tych ciężkich walkach dostaniesz tego proca to myslę że szybko zaczniesz go katować i się podzielisz wrażeniami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Ma być 16 toledo, wiec starczy dla każdego. Tylko ta cena :mur: Co do super serii z 4speed, wcześniej był wynik na podobnym procku z nemiec. 2,6 GHz 1,47V. Czyli nic nadzwyczajnego. Poprosty wyszedł im chwyt małketingowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Co do super serii z 4speed, wcześniej był wynik na podobnym procku z nemiec. 2,6 GHz 1,47V. Czyli nic nadzwyczajnego. Poprosty wyszedł im chwyt małketingowy ;) Wyjść to im wyszedł ale dowcip z tą super serją :D Ma być 16 toledo, wiec starczy dla każdego. Tylko ta cena :mur:Imo jakbyśmy się zebrali w 5-7 osób to może by coś na tych toledo spuścił .. co o tym myslicie? Edit: to pytaj - jednak ja ososbiście bede miał kase w ręku 11 wrzesnia ... Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Mogę się zapytać. Od 5 osób za 610, od 10 osób za 600. Tylko jak z wysyłką? Ja odbiorę osobiście, a reszta to nie wiem. edit: nie wiem czy będą jeszcze 11 września ;) edit2: dodałem temat do działu sprzedam z tym CD z dojczlandu Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez woj84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) @woj84 nie wiem czy ktoś wierzył w tą serię. Ja wiedziałem że manchestery nie są dobre do OC ale zachęciła mnie cena (wtedy najniżej na allegro) jak i to że 2,6GHz wystarcza mi w zupełności gdyż w gry nie gram a potrzebuje mocnego komputera do programów CAD no i czasem mnie dobija jak coś robi się na komputerze i nie ma nawet jak dotknąć systemu dlatego właśnie x2 ;). A wy poza cieszeniem się Hz wykorzystujecie te komputery do czegoś (jakieś seti, rc5 itp.) ? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Ras1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 hey procki juz jutro będą przeciez pisze, znalazl inna hurtownie!!! ja juz w przyszlym tygodniu tego proca bede mial kupilem u niego, nawet 2 bo jeden dla kumpla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Mi pisał że w piątek :huh: Jutro mają być menchestery. I za ile kupujesz jeśli ożna wiedzieć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 aaa przeciez w piatek, zapomnialo mi sie ;) jedna sztuke taniej.... taniej bo... nie wiem... bo powiedzialem ze toledo są bardzo "fajne" i ludzie je lubia, a druga normalnie :lol: pozdr :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 @[Tilt] Ja bym tego pozytywem raczej nie zakończył, zwłaszcza że pisali ze wysłali, a tak nie było. ojj pozytywa to oni ode mnie na pewno nei zobacza... ciekawy jestem czy rzeczywicie dzis go puscili... rano sie dowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja chyba jednak Manchestera wezme bo mi sie czekac nie chce i tak jakos kolo swiat C2D bedzie takze nie mam sie co rozczulac, moge miec taka serie ADA3800DAA5BV LDBHE 0606EPMW Niby 2700MHz na 1,4 Volta i teraznie wiem Tez nie ma powiedziane ze kazde Toledo bedzie super w OC Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez Sssaku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja chyba jednak Manchestera wezme bo mi sie czekac nie chce i tak jakos kolo swiat C2D bedzie takze nie mam sie co rozczulac, moge miec taka serie ADA3800DAA5BV LDBHE 0606EPMW Niby 2700MHz na 1,4 Volta i teraznie wiem Jak masz opka z niezłym oc a na siwęta C2D po co trwonisz pieniądze? Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Jak już sie masz zabierać za c2d to do tego czasu przeżyjesz przecież na tym opku, a później dorzucisz do mem np Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Może chce jak najszybciej przejść na dwurdzeniowca;] No procek powinien być u mnie jutro albo pojutrze, już sie doczekać nie moge ;]. @-Caleb-: Gdzie i za ile kupiłes te memki w sigu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) @-Caleb-: Gdzie i za ile kupiłes te memki w sigu? Na allegro - gdzieś w grudniu 2005 z qumplem po 1gb na spół za 450 zł Qumpel w JuEsEj jest więc zostawił mi drugie giga - ale raczej od niego je będe wyrywał bo polubiłem te memy :D Rozumiem że pod X2 synchronicznie byś je puszczał :wink: Edytowane 30 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sssaku Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 CAla operacja nie kosztowala by mnie wiecej niz £20 a boje sie ze ceny pojda w dol i przy swietach za opka dostane 40 a nie £65-75, a za w miare dobrego X2 dostane prawie tyle samo co dalem, ale moze faktycznie poczekac. W koncu w grach roznicy nie widac, PRAWIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Na allegro - gdzieś w grudniu 2005 z qumplem po 1gb na spół za 450 zł Qumpel w JuEsEj jest więc zostawił mi drugie giga - ale raczej od niego je będe wyrywał bo polubiłem te memy :D Rozumiem że pod X2 synchronicznie byś je puszczał :wink: Pewnie że bym je puszczał synchronicznie tylko po zakupie x2 jestem kompetnie spłukany;] ale jak chcesz to możesz mi je pozyczyć ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...