Gość Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 1.4 a może 1.45? :> Wszystko zależy od temperatury, ja ze swoim się tak nie cackałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Mnie 1,375V w zupełności satysfakcjonuje, osiągam na nim 3,12 GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 moj na codzien chodzi na 1,425V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 A jakie masz chłodzenie i temperaturki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) niedawno zalozylem fryzjera64pro. w stresie pod orthosem kolo 57-58st e: te 1,425V to wartosc ustawiona w biosie, realnie jest chyba? wiecej, everest pokazuje 1,47V Edytowane 24 Maja 2008 przez kzk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Też planuje fryzjera i dobrze wiedzieć, że da rade na 3,12 GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brydz0 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Mam prośbę, czy mógłby ktoś podać programik do kręcenia na poziomie Windowsa? Tak wiem że krecenie spod windowsa to i tamto, ale programiku potrzebuję. nTune próbowałem, działa dobrze ale nie zapamiętuje ustawień. Z góry dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 (edytowane) ClockGEN, SetFsb ale one nie działają na taj mobo więc zostaje nTune, albo męka z BIOSem :| btw. mój 4200+ na defie wyciąga 2,75 bez gadania - pasuje jakieś mobo dorwać i się pobawić, może go sprzedam jakoś ;] Edytowane 13 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 a jakie masz def. napięcie? Mój na def (1.30V) robi 2,8 GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) ta 1.3V def, ale mobo na więcej niż 2,75 nie pozwala więc nie wiem jak to jest naprawdę ;] PS. Ty masz 4800+ a ja 4200+ :> Edytowane 15 Czerwca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novisz Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ja na 4600+ (939) wykręciłem 2,85GHz na napięciu 1,425. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 U mnie max to 3,2 GHz to nie wiem czy max ale więcej jak 1,42V nie będę mu dawał możliwe, ze poszedł by na 3,3 GHz+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trancvission Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam, ja po długiej męczarniach w biosie, mam takie wyniki? PI stabilnie 32MB przechodzi, win nie wywala błędów, orthos przy blendtest CPU & RAM sypie, nie wiem czym jest to spowodowane i obstawiam mój zmodowany xp;/ Czy myślicie że to jest dobry wynik sprzęcik poniżej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Kto podskoczy? :D 'prawie' 3.0 na defie Więcej nie powalczę, bo płyta wstała RAZ na takich ustawieniach (kocham ją...) Gdybym miał jakąś normalną płytę, to można walczyć, może chętny ktoś na bencza? :P Edytowane 2 Lipca 2008 przez bociczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Zajefajne timingi :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Jakby mobo z fabryki dala mozliwosc zmiany timingow, to bym pozmienial :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Kto podskoczy? :D 'prawie' 3.0 na defie Więcej nie powalczę, bo płyta wstała RAZ na takich ustawieniach (kocham ją...) Gdybym miał jakąś normalną płytę, to można walczyć, może chętny ktoś na bencza? :P Proszę: Wstaje bez problemu. Przypuszczam, że na 3,1 GHz też by wstała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Proszę: Wstaje bez problemu. Przypuszczam, że na 3,1 GHz też by wstała. gratki, no ale to zawsze jest mnoznik x12 a nie x11 i 4800+ a nie 4200+ ;). ale i tak ladnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 dobra, przegralem ;] - zepsuty czujnik, czy kompa w zamrazarce trzymasz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Zepsuty, Core Temp tak podaje, ale już temp. proca (Everest, SpeedFan) podaje CHYBA ok - ~50 st. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 23latek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 mój daję rade na 3.2GHz przy 1.475v - na codzień chodzi na 3.1GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 dzisiaj dostane nowe mobo (mam nadzieje ze jakies lepsze) i nowy zasilacz, to zobaczymy co da sie wycisnac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 mój daję rade na 3.2GHz przy 1.475v - na codzień chodzi na 3.1GHzMój na 1,42 przy 3200 MHz działa dobrze, a na codzień chodzi 3,05 przy 1,32V :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 A mój robi 2790mhz na 1,475V rock stable i więcej nie idzie max jaki z niego wyciśnąłem to 2970mhz albo słaba sztuka albo kiepsko kręce :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 Im niższy model tym łatwiej trafić na kiepską sztukę, jaką masz rewizję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 G1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2008 To Twój wynik jest że tak powiem w normie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSWAT Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 http://images32.fotosik.pl/308/1a2cb99e20d853fd.jpg http://images31.fotosik.pl/308/9260eee417ceac5f.jpg Cooler BOX (niedługo Karakorum), napięcie default (z 2,1Ghz na 2,95Ghz stabilnie - Orthos nie wywala nic, testowałem ponad pół godzinki ;P) Po dodaniu +50mV na płycie proc wstaje na 3,1Ghz, ale po 5 min test Orthos temp osiąga 85 stopni (wg czujnika) i komp sie resetuje. Oczywiscie mam zwalony czujnik, albo zle zalozony IHS, bo cooler jest mocno ciepły (pasta Ceramique). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2008 Jak na G1 to niezła sztuka Ci się trafila, skoro 3,1 Ghz działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...