Jimmy007 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Pytanie do wszystkich posiadaczy dual core... jakim softem mozecie zmieniać VCore ? u mnie na DFi nie dzialają opcje zmiany vcore w starym clockgenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael88 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Tutaj są CD pisałem odpisał mi ze to Toledo http://www.allegro.pl/show_item.php?item=118760356 A tu cytuje odpowiedz goscia z SIRIUS.PL @Witam Ten procesor trafi do polski w tym tygodniu.Wydaje mi sie ze juz w srode bedzie dostepny w sprzedazy.Jezeli na naszej stronie w dostepnosci pojawi sie napis OK badz liczba dostenych sztuk oznacza to ze mozna juz zamoic towar. Jezel ido srody nei bedzie takiej informacji na stronie, prosze do mnei napisac a ja postaram sie uzyskac dokladna date dostarczenie tego procesora. Pozdrawiam Tomasz Otłowski Sirius.pl@ SIRIUS.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) samael88 ad1. W opisie aukcji jest Manchester ad2. "Ten" znaczy CD czy "ten" znaczy 3800+? ---------------------------- Jimmy007 Nigdy nie używałem softu, wszystko z poziomu BIOSa Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael88 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 samael88 ad1. W opisie aukcji jest Manchester ad2. "Ten" znaczy CD czy "ten" znaczy 3800+? ad 1 . Zapytałem czy posiadają Toledo odpisali ze maja z koncowką CD chyba ze to jakis wal i pozniej beda pisali ze przepraszaja ale sie nie dogadalismy ad 2 tez dokładnie zapytałem o procesor z koncówka CD Toledo i dostałem tą odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ad 1 . Zapytałem czy posiadają Toledo odpisali ze maja z koncowką CD chyba ze to jakis wal i pozniej beda pisali ze przepraszaja ale sie nie dogadalismy ad 2 tez dokładnie zapytałem o procesor z koncówka CD Toledo i dostałem tą odpowiedz ad1. ad2. No właśnie, czy kolesie nie chcą oszukać? Najlepiej byłoby odebrać osobiscie. Skąd może wiedzieć, proce z jakiej serii będzie miał w środę? Hurtownie mają tak dokładne informacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 powiem tak warot czekac , kolejne steppingi sa jeszcze lepsze albo conajmniej tak samo dobre:) oto kilka przykladow z sieci X2 3800+ * 3GHz @ 1,424V * E6 Toledo 0626 FPMW * Lukü @ 54°C * mit HS * 9h DualPrime X² 3800+ *CD-Toledo* 3000MHz@1,328V (defaults) 0625VPMW *Wakü* 45°C *mit HS* 3h05m Dualprime 25 i 26 tydzien:) wynik chyba jeden na AC drugi na WC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 hmm ale odpisal "Ten procesor" a nie "Te procesory" ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 robot: nie ma co czekac... bo te tygodnie moze po prostu sa gdzies indziej w kraju a u nas sciagaja akurat z hurtowni AMD w polsce 18 tydzien... skoncza sie procki niedlugo a AMD juz nie robi wiec nie wiem na co tu czekac? na 0,05 V mniej przy 3 Ghz? :D kto o to dba czy leci na 1,45 czy na 1,39 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 chodzilo mi bardziej o to ze narazie juz CD z 18 tyg nie ma , a jak beda nastepne to widac na co mozna trafic tak na oko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 @ samael88 ale to chodzi o tego w cenie 609 zł tak? hmm.. to bedziemy chyba oblegac siriusa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grykom Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Dajcie wiec cynk jesli pojawi sie info ze w siriusie maja CD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) LOL - może ktoś mi wyjaśnic dlaczego A64 3800 Toledo stoi w siriusie za 1250 zł :| a obok Manchester za 609 o_O Pop***** ich? Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ahahahah rzeczywiscie :D ale beka... moze podchwycili temat? :P ale kto za to da 1250 zika? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy007 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Dem, dopisz do FAQ program do odczytu temperatury rdzeni Core Temp . Podaje wartosci blizsze prawdy niż temperatura procesora, dodatkowo zawiera w sobie MaxTcase (ten sam autor) Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Jimmy007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 robot: nie ma co czekac... bo te tygodnie moze po prostu sa gdzies indziej w kraju a u nas sciagaja akurat z hurtowni AMD w polsce 18 tydzien... skoncza sie procki niedlugo a AMD juz nie robi wiec nie wiem na co tu czekac? na 0,05 V mniej przy 3 Ghz? :D kto o to dba czy leci na 1,45 czy na 1,39 :DNp. Ja. 1.45V to wieksze napiecie, wieksza temperatura, wieksze obroty wentylatora, czyli glosniej. Nadal nie wiem czy brac tego 4400+, patrzyłem na Xs-ie to potrzebyja wiekszego V do pracy przy 2,7GHz niz te nowe X2 3800+, z tego wiele nie dociaga do 2.7Ghz a jak dociagna to cis kolo 1,47-1,5V. :huh: czlowiek ciagle musi miec jakies problemy....... myśl dnia: a miało być tak pięknie :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Ahahahah rzeczywiscie :D ale beka... moze podchwycili temat? :P ale kto za to da 1250 zika? :]Może się walneli w cenie :wink: ale coś mi sie nie wydaje. Z drugiej strony to lepiej wziąc dwa Menchestery i z dwóch wybrać ten lepiej sie krecący po czym drugiego opylić :D http://www.preis-kampf.com/war/default.asp...OCK939110028292 http://www.norskit.com/nit/default.asp?Pag...OCK939110028292 U niemców (nie u Niemca :)) taki procek 127 Euro czyli troszeczke ponad 500 zł :? więc Sirius raczej nie zasłoni się wysokimi cenami u dystrybutora ... Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Dajcie wiec cynk jesli pojawi sie info ze w siriusie maja CD :) LOL - może ktoś mi wyjaśnic dlaczego A64 3800 Toledo stoi w siriusie za 1250 zł :| a obok Manchester za 609 o_O Pop***** ich?Chyba się pojawiły ... :lol: :lol: Dem, dopisz do FAQ program do odczytu temperatury rdzeni 2262223[/snapback] Mam nadzieję że wraz z nowymi procami zmienią cenę no bo Toledo za 1200 zl to jakaś paranoja WWW.SIRIUS.PL Ależ oni to zrobili. Przy tej pozycji jest symbol [N] - "nowość" :D Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez AndyN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrums Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Ten procesor trafi do polski w tym tygodniu.Wydaje mi sie ze juz w srode bedzie dostepny w sprzedazy.Jezeli na naszej stronie w dostepnosci pojawi sie napis OK badz liczba dostenych sztuk oznacza to ze mozna juz zamoic towar.Mam nadzieję że wraz z nowymi procami zmienią cenę no bo Toledo za 1200 zl to jakaś paranoja WWW.SIRIUS.PL Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez chrums Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grykom Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 witam, czy cena procesorow Toledo X2 3800 jest juz ostateczna ? Czy spadnie mniej wiecej do poziomu Manchester'a ? sirius 15:15:48 trudno powiedzieć sirius 15:15:54 najlepiej sprawdzac na stronie witam, czy cena procesorow Toledo X2 3800 jest juz ostateczna ? Czy spadnie mniej wiecej do poziomu Manchester'a ? sirius2 15:18:19 nie mam pojecia sirius2 15:18:27 kiedys pewnie spadnie eeee ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Chyba napisze do nich maila i zapytam się czy to promocja na 1 Kwietnia 2007 już się rozpoczeła :D EDIT: co za zachłanne ciule :? Chyba zapomieli że za 1300 zyli to jest E6600 który zjada tego x2 Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ahahaha kiedys pewnie spadnie... wezcie powiedzcie ze jest absurdalna cena a nie czy spadnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 No szukaj CD.... ja mialem szczescie szybko sie zdecydowalem i sie dla mnie jeden CD ostal w 4speed :D Ja dzwonilem do Proline w czwartek i sprzedawca powiedzial, ze juz nie ma. Ale w piatek okazalo sie, ze magazynier ma jeszcze 1 sztuke CD (sprzedawca mowil, ze nie ma i sie dziwil, ze jednak jest). Wiec warto osobiscie popytac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja mam taka propozycje. Pojawil sie tu kolo (Jarogniew) co sprowadzil kilka sztuk tych prockow z niemiec. jak zbierzemy sie w jakies 5 osob to bedziemy mieli bankowe Toledo w cenie grubo ponizej 600zl. kto jest za? Dzis dzwonilem do Magazynow Proline we wrocku i maja tylko BV. 4speed to samo. Obie info z dzis. ja tam jestem za niemcami (hehe). Niech sie sirius w nos ugryzie z takimi cenami. Co za boty...ahaha Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 nowe dostawy np w esc i paru innych sklepach bede w czwartek , a co do toledo z niemiec -wszystko kwestia ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paws85 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 na tej aukcji z allgero z terracom z wawy maja toledo samu kupilem w zeszlym tygodniu u nich tylko mam problem z podkreceniem go:/ jesli ktos bedzie w stanie pomoc to ostatni post w temacie o plytach asus`a po 939 pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) @robot ja z tym kolesiem na PW gadalem: "heh. wiesz może bym mógł ale nie mam w tej chwili kasy, żeby zainwestować, co najwyżej można zebrać się w parę osób:) i sprowadzić razem wtedy przy 5 osobach jest ~510pln za procek:) z przesyłką, tylko ta gwara w Niemczech:/" Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez radiergummi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grykom Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Poczekajmy na te zapowieadane dostawy. Jesli one nie wypala, to jestem za sprowadzaniem ich z zagranicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 za boxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 http://www.preis-kampf.com/war/default.asp...OCK939110028292 to link do tego sklepu. tray to chyba OEM. mi to wsio ryba bo i tak chce ninje plus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Co do X2 z niemiec to po 11 Września dopiero byłbym gotów na taki wydatek :| ale chwilowo możemy polowac na krajowe "okazje" chyba że się wiecej takich kwiatków jak w Siriusie pojawi ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...