victor89 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Lol to też zauważyłem dopiero teraz. Orthos tak jak sp pokazuje mhz ustawione w biosie czyli 10x306 a cpu-z dokładne, ogólnie mocno mi mhz pływają przy primie, przy tych 3060 to było w zakresie 3057-3061 ale że akurat pokazało 3080 :blink:Bo pewnie clockgenem go podciągnąłeś ;) Zaaplikowanych zegarów pod windą prime nie łapie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 tez mam DFI i takich skokow to nie ma tak jak mowi victor - clockgen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 nie nie, właśnie odpalałem na 3060, nie wiem dlaczego cpu-z pokazał 3080 poprsotu, to naprawde przypadek, i tak niedługo pokaże 3,1ghz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 nie nie, właśnie odpalałem na 3060, nie wiem dlaczego cpu-z pokazał 3080 poprsotu, to naprawde przypadek, i tak niedługo pokaże 3,1ghz:)bez 3,2Ghz się nie pokazuj - za kare :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Mając takiego X2 @ 3GHz to w sumie przesiadka na C2D nie jest juz za bardzo potrzebna...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Mając takiego X2 @ 3GHz to w sumie przesiadka na C2D nie jest juz za bardzo potrzebna...;) Sadze, ze troszke przyblizy go do c2d ale i tak niebieskie wygrywa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 c2d zawsze będzie też ciekawiło <_< Co do tych 3,2ghz to musze z prośbą sie zgłosić o pożyczke fc albo fwc od kogoś :lol2: Jedynie jak starczy czasu to wc z lodem ale chyba na takie temp to bede go z całą lodówke potrzebować :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 c2d zawsze będzie też ciekawiło <_< Co do tych 3,2ghz to musze z prośbą sie zgłosić o pożyczke fc albo fwc od kogoś :lol2: Jedynie jak starczy czasu to wc z lodem ale chyba na takie temp to bede go z całą lodówke potrzebować :mur: Przy takim taktowaniu to w sumie nie ma się co dziwić, poczekaj aż przyjdą mrozy tak jak rok temu :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Zrobiłem też mała validacje... http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=116114 Validacja zrobiona przy 1,5v, niestety dalsze podnoszenie v nic nie dawało... <_< Do WR nie tak daleko, to jest jakaś motywacja B-) X2 3800+: isulk - 3350.3MH http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=106101 Kurde teraz widze że tylko validacja jak by na jeden rdzeń :mur: 1,36 jakoś nie wykrywa dwóch, natomiast na cpu-z 1,31 gdzie wykrywa, nie można validować bo za stara wersja :mur: Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez banti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 dla tych co by nie wiedzieli pojawily sie Athlon 64 x2 3800+ s.939 Manches BOX w PROLINE (centrala) wiec pewnie beda rozsylac niedlugo po oddzialach, cena 629zl ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Drogo troche... ale pewnie wyczuli temat :D po 570 mozna bylo kupic w apollo i to toledziaki =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 dla tych co by nie wiedzieli pojawily sie Athlon 64 x2 3800+ s.939 Manches BOX w PROLINE (centrala) wiec pewnie beda rozsylac niedlugo po oddzialach, cena 629zl ;oNa allego w firmowych aukcjach masz już od 529 oemy :wink: W tym tygodniu bedę na cos takiego polował ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Podciagales clockgenem czy Ci sie bootowal na 3320? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ja tam za 529 to nie widzialem prockow na allegro-mozesz dac linka jakiegos:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 http://allegro.pl/item123768470_athlon_380...herkulesa_.html 539 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 no to nie 529 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ja tu widze po 529,99 http://allegro.pl/item123343690__najtaniej...anchester_.html :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ja tam za 529 to nie widzialem prockow na allegro-mozesz dac linka jakiegos:) Te 13 osób które kupiło w 4speed, też chyba nie widziało ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Te 13 osób które kupiło w 4speed, też chyba nie widziało ;) bo niestety te po 529 pojawily sie troszke pozniej, ale ja (jeden z tych 13) sie nie martwie i tak bedzie u mnie chodzil na default. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ' date='28 sie 2006, 13:24' post='2292222'] bo niestety te po 529 pojawily sie troszke pozniej, ale ja (jeden z tych 13) sie nie martwie i tak bedzie u mnie chodzil na default. Ej stary nie marudź :D jakieś OC zarób dla próby - bez tego nie ma zabawy :] A możesz podać serje twojego procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) ' date='28 sie 2006, 13:24' post='2292222'] bo niestety te po 529 pojawily sie troszke pozniej, ale ja (jeden z tych 13) sie nie martwie i tak bedzie u mnie chodzil na default. @TiLt Doszedł do ciebie już bo ja czekam i powoli się wk***iam :/ @Caleb Jak twoje śledztwo ? Odpisał ci ktoś odnośnie tych procków z 4speed ? Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Ras1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) 529 i taka cena powinna byc:) gdyby to jeszcze toledo byly to juz wogole:) Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 @TiLt Doszedł do ciebie już bo ja czekam i powoli się wk***iam :/ @Caleb Jak twoje śledztwo ? Odpisał ci ktoś odnośnie tych procków z 4speed ? Narazie do nikogo nie doszedl ... nawet do tych co wplacili 19 sierpnia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[TiLt] Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 w piatek po poludniu dostalem maila ze zostal wyslany, na chwile obecna paczki nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No nieźle ja dostałem dziś takiego maila więc pewnie jeszcze se poczekam :/ Ja brałem wysyłkę stolicą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 ' date='28 sie 2006, 13:24' post='2292222'] bo niestety te po 529 pojawily sie troszke pozniej, ale ja (jeden z tych 13) sie nie martwie i tak bedzie u mnie chodzil na default. Hehe, kolejne osoby go kupiły i nikt jeszcze go nie dostał. Nawet nie wiadomo do ilu kręci się ta super seria "doskonale znana przez overclocerów" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No nieźle ja dostałem dziś takiego maila więc pewnie jeszcze se poczekam :/ Ja brałem wysyłkę stolicą.Skoro Stolicą to poproś o numer paczki. Na stronie Stolicy jest opcja śledzenia przesyłek Hehe, kolejne osoby go kupiły i nikt jeszcze go nie dostał. Nawet nie wiadomo do ilu kręci się ta super seria "doskonale znana przez overclocerów" :] Tak, znana. Z tego że Manchester słabo się kręci. Dlatego znana :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Mi to w sumie wystarczy te 2.6-2.7 h na lekko podniesionym napieciu :). Nie wiem czy poczekac troszke na jakies manchestry z gwara czy teraz kupic te toledo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Tak, znana. Z tego że Manchester słabo się kręci. Dlatego znana :lol: ;) Dziwnym zbiegiem okoliczności zapomnieli o tym wspomnieć :) Nie wiem czy poczekac troszke na jakies manchestry z gwara czy teraz kupic te toledo.... A gdzie możesz jeszcze dostać Toledo? Bo chyba nie w Polsce. Ogólnie nie zapowiada się żeby pojawiło sie CD, trudno. Mi się już czekać nie chce, biorę co jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ras1984 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Chyba największy jeleń by uwierzył w tą ich serie :D Ja kupiłem bo to było najtaniej, a że pare dni później pokazały się po 529zł no to już trudno :( P.S. Ja też chciałem kupić toledo ale zaszybko poznikały z polskiego rynku a jak powrócą to będą straszyć ceną. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Ras1984 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...