FatAlbert Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) całego tematu nie czytałem i niewiem co sie stało ale co to za zwierz athlon x2 3000+ w polsce go nie widać moze wy coś o nim wiecie? tutaj widać zrzut z cpu-z z xtremesystems X2 3000+: Amiteriver - 3022.6 MHz Edytowane 24 Września 2006 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 rowniez przylaczam sie do gratulacji naparwde jestem pod duzym wrazeniem!! tyle hz na x2 jezu to msu byc rakieta!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 To jest rakieta :D Swoją drogą gdzie się Mardok podział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 wynik imponujacy . az dalem ogloszenie o kupnie jakiegos flowpina -bo wlasnie potestowalem i na 3020mhz przechodzi prime na 1.43 (cpu-z) , a wczesniej dawalem wiecej v . poprostu wazniejsza jest temperatura -a moj blok nie za bardzo sobie radzi z x2 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) całego tematu nie czytałem i niewiem co sie stało ale co to za zwierz athlon x2 3000+ w polsce go nie widać moze wy coś o nim wiecie? tutaj widać zrzut z cpu-z z xtremesystems :lol2: Toz to podkręcony x2 do wartości 3 Ghz :D poza tym jakiś bład Cpu-z że odczytuje jako x2 3000 bo takiego cpu nie ma. Edytowane 24 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 @banti - może zima z tamtejszego roku się powtórzy ;) wtedy 1,75v zapodaj i jedziesz 3,6Ghz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Postaram się może wc z dużą ilością lodu, ale niestety pewnie ten procek już dużo więcej nie zrobi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 tylko czy jest sens robienia wynikow primestable z lodem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 tylko czy jest sens robienia wynikow primestable z lodem ? No prime stable z lodem raczej nie zrobie, bo ile tego lodu by potrzeba pewnie :blink: Ale do validacji jak najbardziej, moze do jakiegoś spi... Musze się do kogos ukłonić o jakieś fc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 tylko czy jest sens robienia wynikow primestable z lodem ? A czemu nie ma to sensu?? Tylko zalezy ile lodu sie ma :> Zabawa niezla jest z tego banti GRatki wyniku!!!! Oby wyzej poszedl moze na WR na X2 sie zalapiesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 bo raczej zabawa z lodem to dla benchow i wynikow - a primestable ciezko czym takim nazwac -raczej chodzi o pokazanie ustawien z jakimi procek moze na codzien sobie smigac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 @Banti Gratki wyniku!! Aż się boje co by było jak byś go wrzucił na FC!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 @Banti Gratki wyniku!! Aż się boje co by było jak byś go wrzucił na FC!! ...pewnie byłoby ColdBug ;) Wynik ładny, w dodatku można ustawić 3GHz na codzien, a to juz bardzo wydajny proc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_python_ Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 ...pewnie byłoby ColdBug ;) Wynik ładny, w dodatku można ustawić 3GHz na codzien, a to juz bardzo wydajny proc... Mozliwe że byłoby CaldBug ale jeśli sam Banti tego nie sprawdzi to się nie dowiemy :) A co do proca to wydaje mi sie że ma jeszcze pare ukrytych Herc'ów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Swoją drogą gdzie się Mardok podział... Z tego co mi wiadomo to go "ojczyzna wezwała" ( czytaj wojsko ) @Banti :) Gratulacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 No gratuluje banti naprawde świetny wynik :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2006 Banti Gratki za piekny wyniczek :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 (edytowane) Mozliwe że byłoby CaldBug ale jeśli sam Banti tego nie sprawdzi to się nie dowiemy :) A co do proca to wydaje mi sie że ma jeszcze pare ukrytych Herc'ów :)A dobre (powiedział bym nawet "potężne") amd'eki są bardzo wybredne, lecą dużo ale temp feee (ex -5), a co najdziwniejsze Voltki też feee :? Btw. Ładnie Ładnie Banti Edytowane 25 Września 2006 przez gutman1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Mam pytanie do osób które zainstalowały hotfixa. Czy zdażają się u Was jakieś resety/freezy w windzie? U mnie co kilka dni zawiesza mi się system, podejrzewałem zasilacz lub płytę, ale zwiechy zdarzały sie nawet w idle oraz gdy pracował 1 redzeń. Więc tak sobie pomyślałem że to może wina tego hotfixa? Jak to jest u was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 jezeli dasz zbyt male vcore to wlasnie moga zdarzac sie zwisy w idle (podczas stresu mobo dolikatnie podbija napiecia ). wiem bo sam nie raz tak mialem ze podczas stresu nawet 4-5h prime zrobil a w idle reset co jakis czas-podbicie lekko napiecia i problem znikal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 No u mnie też prime idzie bez zająknięcia kilka h. Ale ja mam C'n'Q włączone, więc w idle jest 1375 MHz, to na 1.1V raczej nie jest żadne obciążenie. Bez C'n'Q też miałem takie niespodzianki. Cała sprawa trochę dziwna, bo te zwiechy zdażają się co kilka dni bez konkretnego powodu i cieżko ustalić co dokładnie było przyczyną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 a co powiecie o opkach 250/270 tych z allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 (edytowane) a co powiecie o opkach 250/270 tych z allegro?Tylko że są pod s940 i raczej mało popularna to podstawka jest. Edytowane 26 Września 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 No narescie. W kocnu mam plyte ktora powinna pochodzic troche dluzej- DFI Lan Party UT Ultra-D. Oby podzialala dluzej niz poprzednia. Tylko teraz znaledz trzeba czas i zobacze co moje procki potrafia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Gratulacje banti, imponujący wynik, prawie 3,5GHz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Co tu dużo mówić. Czapki z głów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazan Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Mam pytanie do osób które zainstalowały hotfixa. Czy zdażają się u Was jakieś resety/freezy w windzie? U mnie co kilka dni zawiesza mi się system, podejrzewałem zasilacz lub płytę, ale zwiechy zdarzały sie nawet w idle oraz gdy pracował 1 redzeń. Więc tak sobie pomyślałem że to może wina tego hotfixa? Jak to jest u was? sorki ale o jakim hotfixsie mówimy ? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiekskrzypek Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Pewnie chodzi o tego szitowego hotfixa od bila gejtsa ktory robi wiecej zlego niz dobrego dlatego go nie uzywam (w przeciwienstwie do dual core optimizera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Widzę, Panowie się tutaj nieźle bujają z krzemem. Niektóre wyniki iście elektryzujące. Ale ja z zupełnie inną sprawą. Znalazł by się chętny, który przejął by prowadzenie FAQ? Dla mnie etap u boku X2 zakończył się jakiś czas temu, a myślę, iż pierwszy post powinien prowadzić "czynny" właściciel dwujajowego aemdeka. Zainteresowane osoby proszę o kontakt PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SAVER Opublikowano 26 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2006 Pewnie chodzi o tego szitowego hotfixa od bila gejtsa ktory robi wiecej zlego niz dobrego dlatego go nie uzywam (w przeciwienstwie do dual core optimizera) Ja tak samo :) I wszystko śmiga mi pięknie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...