Xalpha Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Leeee bana dostal :lol: http://www.mpj.waw.pl/viewtopic.php?p=183#183 OMG :) Ale fajne to forum, fajne... tylko po co ludzie z tweaka robią fora o komputerach, zywcem wszystko kopiują z tweaka i ludzi są przyciągnąć z tweaka zeby tylko miec nad nimi władze .... PS: Sikor ty uwazaj na tamtym forum, bo jeszcze bana Ci dadzą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 1513269[/snapback]Temat już nie istnieje :/ Co tam było napisane :?: tylko po co ludzie z tweaka robią fora o komputerach, zywcem wszystko kopiują z tweaka i ludzi są przyciągnąć z tweaka zeby tylko miec nad nimi władze .... 1513269[/snapback] Sami nie potrafią czegoś zrobić, więc kopiują z innych for (w tym przypadku z Tweaka). W Polsce już tak jest, że najłatwiej jest coś skopiować i twierdzić, iż to on zrobił. Było już kilka przypadków skopiowania poradników, teraz regulaminu do innych for. Nic tak nie denerwuje, jak to, że jakiś "dupek" skopiuje czyjś tekst. Do tego typu osób zero tolerancji :angry: PS: Sikor ty uwazaj na tamtym forum, bo jeszcze bana Ci dadzą :P 1513269[/snapback] Bez powodu chyba nie dadzą :?: No chyba że regulamin jest tam dla picu, bo musi :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) OMG. Ludzie ranicie Mnie.. brak wam własnej wyobraźni ? fantazji ? internet jest jednym wielkim matrixem, a gdzie nie wejde to powtórka z rozrywki w postaci czystego forum o tematyce komputerowej i nic po za tym.... My wiemy że każdy potrafi wgrać skrypt phpBB na darmowe konto, a później zainstalować i skonfigurować...ale miejcie ludzie własne pomysły, wymyślcie coś nowego, coś czego jeszcze nie ma. N/C btw. ParanoiK trzeba usunąć z FAQ kurs szybkiego posiadania forum :lol: To zaczyna być chore :D 1502466[/snapback] Ten kurs był też przepisany z jakiejś strony. Nie wiem czy administracja załatwiła sprawę (widocznie tak ;) ), ale gość bezczelnie skopiował cały tekst + obrazki i wkleił jako swój 1. (czy jeden z pierwszych) post. mnie rozwalił ten tekst: "mam poloneza caro ktory nie jst moj ale mojego dziadka ktory jest malo z tunigowany" Do tej pory nie wiedziałem że dziadków da się tuningować :lol: Edytowane 25 Czerwca 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) Temat już nie istnieje :/ Co tam było napisane :?: 1513867[/snapback] Czy Grzesio jest lamą (taka sonda była - autentyczna ) Bez powodu chyba nie dadzą :?: No chyba że regulamin jest tam dla picu, bo musi :mur: 1513867[/snapback] Za ban na Grzesiu :P W końcu już jest modkiem tam :mur: EDIT: :arrow: NO NIE, TO JUŻ PRZESADA: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139871 Edytowane 25 Czerwca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Hehe... rangi też linkuje skąd inąd :P http://www.mpj.waw.pl/viewtopic.php?t=42 Ale przynajmniej jest samokrytyczny ;]]]] [Pon 21:18] Grzechu_1990: ide napisać pierwszy temat:) [Pon 21:33] Grzechu_1990: juz napisałem trzy, ale ja zdolny, szybki i postfucker [Pon 21:56] Grzechu_1990: Grzechu_1990 NAJWIĘKSZY POSTFUCKER NA ŚWIECIE ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 (edytowane) jeżeli chcecie zobaczyć co to był za temat, proszę o wklejenie do przeglądarki ten link : http://www.freewebs.com/bose1/grzes.jpg (kuf.... chyba 10 serwer założyłem i w żadnym nie działa linkowanie....... boszzz.... chyba przerzuce sie na imageshacka :P) Edytowane 25 Czerwca 2005 przez vojtas21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 :lol: :lol: :lol: SIKOR! DOIGRAŁEŚ SIE :lol: :lol: :lol: Skasowali twoje konto :) Ale skasowali także Grzesia i "JEGO" regulamin :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 1514124[/snapback]Bueheheheh! Widzę że się kroi akcja grzechu_1990 spalony w polskim Internecie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Opisy działów nadal przepisane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 http://www.forumkomputery.fora.pl/viewtopic.php?p=18#18 :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 1515400[/snapback]To moze na testowe z tym.. ;] btw, z linku Poci: No ja kompa tez mam rok i tez jestem informatykiem...ale jak bys zainstalowal directa 9.0c z plyty san andreas (Ja w San andreas tez gram) Napewno by ci chodzilo... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) ahahahah :lol: kwiczę :lol: chyba się rejestrnę na forumkomputery ;p edit: jest i moj pierwszy post :) Edytowane 26 Czerwca 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) O KROWA LEŻE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kolo mnie zjada od środka :D i oto jam zalah został zbanowany [; później resetne router i się dalej pobawie [; Edytowane 26 Czerwca 2005 przez vojtas21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 ej dziala to forum jeszcze, bo bym sie chetnie zarejestrowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Nasze forum Tweak'a jest lepsze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) co Ty gadasz :blink: wortigern i jego topic "vibrator" :lol: Pan Neo nawet gierke 3d podobną do GTA3 chce zrobić ;-o A ja (bonzO) moze dostane admina [[; Edytowane 30 Czerwca 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekwador15 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 tak tego forum nierozkrecisz, musi cos byc zeby inni odpowidali. wiem cos o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 foeum zamknięte.. a pan Grzesio wymiata;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 NIEEE :( GDZie ja teraz bede swoje problemy opisywal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 foeum zamknięte.. a pan Grzesio wymiata;) 1532698[/snapback] Czy aby napewno?? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=139871&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 :lol: :lol: :lol: a poruszając temat plagiatów to najbardziej to wk***** jak napiszecie artykuł i wam go żywcem zedrą na inną stronę i podpisują się że to oni zrobili... przykład.. napisałem faqa jak zrobić w warunkach domowych kierownicę do PC, i opis umieściłem na http://www.elektroda.net/dla_kompa/kierpc.html. Pczywiscie nowsza wersja znajduje sie na mojej stronie :], ale nie w tym rzecz... przeglądając sobie google natrafiłem na znajomy mi tekst... (oczywiście mój), wchodzę na stronę, jakas o elektronice ze słowem DIODA w nazwie. Patrze.. a tam koleś umieścił w dziale WARSZTAT mój opis mojej kierownicy identyczny ino pozmieniał pare wyrazów które wskazywały na mnie.. ażeby wskazywały na niego... żeby tego było mało to koleś nawet edytował rysunki dołączone do strony, bo oryginalnie miały tło zielone a na tamtej stronce było tło białe :).. Najbardziej rozjuszyło mnie to że koleś normalnie po hamsku pisał jakby we własnej osobie.. więc wysłałem mu maila ze stosownym komentarzem... Właścicel strony odpisał że to ktoś mu przysłał ten opis no i naniósł poprawki... ...ale :)... Zmienił jedynie wstep... że "jest to opis budowy kierownicy do PC według projektu kierownicy PelzaK'a.. ale sam text dalej wskazywał że on jedynei wzorował sie na moim pomysle.. a faqa napisał sam... to jest hamstwo! każdy obrazek trzeba zabezpieczać na 100 różnych sposobów żeby nie kradli złodzieje :lol: przepraszam za OT ale mie tak natchnął post z góry strony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...