Mufas Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 mam problem miałem na dysku kilka wirusów ale wszutkie gładko zostały usunięte przez NAV 2005 oprócz jednego musiałem usunąć recznie jest to plik dat w C\windows\system 32\temperror32 i po usnięciu on po 4s znowu się pojawia to chyba jest jakiś dialer i przy uruchamianiu pojawia się jakiś komunikat "This call is not free, this call involves dialing a premium rate number, the cost is 3.66 PLN min" moge wybrać YES lub NO i bardzo często (co 2 min) łączy z jakimiś stronami z reklamami bez mojej zgody próbowałem wielu sposobów ale żaden nic nie dał więcej tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 zainstaluj ad-aware + etrust pestpatrol + hijackthis ..... powinno pomoc.... swoja droga nie polecam nortona bo zamula kompa.. nod32 sobie zainstaluj albo darmowy antivir personal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufas Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 więcej tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...