penemue Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Chcę zmienić pastę termoprzewodzącą z silikonowej na ceramiczną. Procek to AMD A64, więc ma osłonę na cały rdzeń. Po zdjęciu coolera, na osłonie została pasta. Przed nałożeniem ceramicznej, musze ją chyba usunąć? W jaki sposób bezpiecznie usunąć tą pastę silikonową z proca, aby przed nałożeniem nowej był gładki i cały? Zdrapać? :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 aceton/zmywacz do paznokci/spirytus/ciepla woda z mydlem i jedziesz!!! poza tym takich pytan bylo juz setki - glownie w dziale chlodzenie konwencjonalne uzywaj szukajki naste razem!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) :mur: :mur: :mur: Kolejny raz taki sam topic. Tak trudno bylo poszukac? Aceton, tj. zmywacz do paznokci. Szczoteczka do zebow i letnia woda. Spirol- mnie nigdy nie zawodzi. Edit Ehh... Mikelos mnie uprzedzil :-P Edytowane 17 Czerwca 2005 przez narcyz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...