Gość frosti Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ze strony www.memtest.org mam program memtest86+-1.55.1.iso ale ani programem nero ani alcoholem nie mozna tego nagrac , chyba ze robie jakis blad....pomorzcie prog oczywiscie do sprawdzania pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Polecam obraz plytki UBCD http://ubcd.sourceforge.net/ Kazdy w domu powinien miec takie CD . Masz tam Memtest i inne programy Mozliwe ze masz uszkodzony obraz. Sprawdz czy RAR rozpakuje go ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 sciaglem inny nero pokazuje "could not perform fixation" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ja to wypalilem alcoholem na mini rw i wszystko jest ok;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 mozliwe ze plyta jest uszkodzona. Albo nagrywarka ma problemy z nagrywaniem na tej plycie. Podstawa to firmowe plytki :D Sprobuj jeszcze pposzukac Firmware do nagrywarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 mam płytki tej samej firmy, filmy np normalnie nagrywałem a tego nie mogę... nagrywarka to jakis tajwanski oem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...