mkl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jakie ocenki będziecie mieć w tym roku na świadectwach ? Ja: Polski: 4 Matematyka: 3 Religia: 3 Fizyka: 5 Chemia: 4 WF: 3 Informatyka: 6 Muzyka: 6 Historia: 4 WOS: 5 Biologia: 3 Niemiecki: 4 Angielski: 5 Geografia: 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Która klasa? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 wf- 5 wos - 5 fizyka - 5 Reszta 4 (brak informatyki) <mur> Zachowanie bdb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) srednia 4,3 najwazniejsze to matma 5 fizyka 5 klasa to 2 liceum (za rok matura) Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Liceum Ogólnokształcące imienia generała Sowińskiego w Warszawie, drugi stopień wtajemniczenia ;) (Profil matematyczno-fizyczny) matematyka - 2 (dzisiaj zaliczylem) fizyka - 2 (j/w) historia - 2 (tez dzisiaj, rzutem na tasme :lol: ) WOS- 2 geografia - 3 PO - 4 biologia - 3 polski - 2 (przez caly semestr nie oddalem ani jednej pracy domowej :lol: ) angielski - 4 niemiecki - 3 W-F - nie mam pojecia, rzadko bywam religia - nie chodze informatyka - 3 przedsiebiorczosc (strasznie debilny przedmiot, swoja drogą) - 3 Chemia - 2 Ogolnie nic nie robilem przez cały semestr (jak zwykle zreszta) i jeszcze tydzien temu mialem wystawione sześć zagrożeń:> Edytowane 17 Czerwca 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 to jestes boski:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 1 LO mat-fiz-inf Religia: 2 Polski: 2 Fizyka: 2 Historia: 2 Geografia: 2 Chemia: 3 Biologia: 3 Rosyjski: 4 Angielski: 5 WF: 5 PO: 5 Matematyka: 5 WOK: 6 Technologia Inf.: 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 und3r skad ja to znam :) Ja chodze do Sklodowskiej w Warszawie. A tak btw to po co ten temat ? Zeby sie pochwalic ocenkami tudziez wysmiac tych, ktorzy maja gorsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Podejrzewam, ze z ciekawosci po prostu :) Tak samo jak ten o egzaminach gim. - niby rownież bez sensu, a jakos sie trzyma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Religie bierzecie pod uwage? lol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Kto bierze, ten bierze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Polski: 3 Matematyka: 3 Religia: 4 Fizyka: 3 Chemia: 3 WF: 4 Informatyka: 5 Muzyka: 3 Historia: 2 WOS: 3 Biologia: 2 Angielski: 2 Geografia: 3 wymiatam :lol: nie chce mi sie starać o 6 z infy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Średnia 4.54. Jestem za bardzo zaspany, żeby wypisać oceny. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 1 LO niektore ocenki takim fartem udalo mi sie wyciagnac ze az sam nei moge uwiezyc ale nic :D wok 2 pol 3 mat 3 his 3 geo 3 fiz 3 ang 3 PO 3 rel 3 BIO 4 RUS 4 INF 4 omg ? :/ :x WF 5 bieda... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentos1910 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 3 gim :lol: Polski 4 Infa 5 (nie bede sie uczył regółek z logokoma) Fizyka 3 Matma 3 Angielski 3 (grupa zawansowana) WF 5 Historia 3 Chemia 3 Biologia 3 Geografia 4 Muzyka 5 Plastyka 4 WOS 5 Technika 4 Oceny mam przeciętne powiedziałbym, że jak na poziom nauczania słabe. Nigdy zdolny nie byłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 a może nigdy pracowity a zdolny od urodzenia...? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dobra, nie pisze swoich. Mam podobne [; Dobrze mi z tym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ludzie ... na studiach to bedziecie marzyc o takich ocenach :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 No to tak *Ort 3,5 wrzesień *Geografia tur 4,5 4,5 *Psychologia tur 4,5 *Niem 4,5 *ang 4,5 *historia KS 4 4 *warsztaty HKS 5 *Org i Zarz 4 ? *Ekonomika tur 5 *Finanse przeds. 4 4 *Żywienie człow 5 5 *Market. badania rynku 5 *Inf w zarz. 4 *etyka bizn. ? chyba tyle.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Angielski: 5 Niemiecki: 4.5 Procesy integracyjne w Europie: 4 Prawo wspolnotowe: 3 Metodt stat. w naukach spolecznych: 3 Finanse publiczne: 3 3 Miedzynarodowe stos. polit. i gospodarcze 3 4 Geografia polityczna i gosp. Europy: 3.5 4 Politologia: 4.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 co tu pisać matma 2 ale zasługuje na 4 fiza 3 polski 3 tez zasługuje na 4 ogole to srednia 3.2 i uważam ze jest boska :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietras-pl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) 3 gimnazjum :wink: Polski 4 Informatyka 5 Fizyka 3 Matma 3 Angielski 5 WF 6 Historia 3 Chemia 3 Biologia 3 Geografia 3 Muzyka 3 Plastyka 4 WOS 4 Technika 4 Niemiecki 4 egzamin: 44 humanistyczny, 23 matematyczny(ale masakra :cry:)=67 Edytowane 17 Czerwca 2005 przez Pietras-pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Wow coraz "ciekawsze topici" fuck it liczy sie semestr zaliczono :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 3 kl. gimnazjum: polak 4 matma 5 hista 4 WOS 5 anglik 4 fiza 4 chemia 4 biola 4 gegra 4 plastyka 4 muzyka 4 infa 6 wf 4 Ogólnie średnia 4.3 Przez ten rok kompletnie sie obijałem i to nie jest szczyt moich możliwości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ja mam moze dwie czy trzy 3 a tak to same 2... troja to historia i cos tam jeszcze. Klasa 1 LO .... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) wszystko piątki plus 6 z historii :)) , zachowanie wzorowe, średnia 5,09 :) klasa 3 GM pozdro 4all Edytowane 17 Czerwca 2005 przez silver_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 4,21 1kl LO 3-chemia i polski reszta 4-5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Oceny w szkole od podstawowki do studiow to wyniki w sumie niczego. Moze jedynie alby totalnego lebrowania albo kucia. Jedno powiem, na studiach przekona sie kazdy z Was czego zdolal sie nauczyc w poprzednich latach. I nie chodzi mi tutaj o wiedze tylko o to jak sie zdlal nauczyc uczyc. Pzypomnicie sobie moje slowa jak ze sredniej 4,5 ktora przyszla lekkim ch*** i sposobem na zakucie dzien przed zapowiedziana klasoweczka nagle nie bedzie sie sprawdzala. A niektorzy beda zaskoczeni jak po prostu rozumiejac nauke osiagali wyniki 3,5 nagle beda w takim samym stopniu i latwoscia konczyli studia. Kilku moich kumpli z paskowych uczniow skonczylo kariere ..... w wojsku bo wylecieli ze studiow zdziwieni co tam sie wyprawia. Nie znali pojecia przygotowania do sesji. Chce tym postem przytrzec nosa tym co maja klate metr przed soba pokazujac tutaj swoje wyniki, ktore nie swiadcza kompletnie o niczym. Ale przynajmniej rodzic zadowolony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Dajmi pozyc w nieswiadomosci jeszcze z 2 latka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Uuuu ładnie chłopaki trzeba Was pochwalic :D Ja niestety nie mam sie czym chwalic :) 3 klasa Technikum EE semetry zaliczone :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...