dzikisikorek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jak to kumpel powiedzial, jestem połdiablem: Srednia 3.33 :P Jestem zadowolny, choc momentami ciezko bylo. Glupio ze z profilowych przedmitow (mata-3, infa-2 - to przez nauczyciela) ocenki takie slabe, ale jakos nie placze z tego powodu :P Zawsze moglo byc gorzej, moze byc lepiej :P Jak na dzien dzisiejszy mowie ksiazka <papa> , bo w 3rd klasie bedzie przed maturka ich chyba za duzo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 1 LO: Polski 3 Angielski 4 Niemiecki 3 Chemia 4 Biologia 4 Matematyka 3 Fizyka 3 Informatyka 5 WOK 5 Historia 4 Geografia 4 Muzyka 5 Plastyka 5 WF zwolniony z pewnych przyczyn :rolleyes: Mogą być ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Polski 3 Angielski 3 Matematyka 3 Fizyka 4 Historia 4 WF 4 WOS 4 Pracownia elektroniczna 2 urządzenia analogowe 2 Układy cyfrowe 3 urządzenia elektroniczne 3 układy mikroprocesorowe 2 III Klasa Technikum elektronicznego Edytowane 19 Czerwca 2006 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Klasa 2 Technikum Hotelarskie. :) W sumie nie ma sie czym podniecać :) Patrzcie na te pieknośći: Polski- 2 ( było by 3 ale zawaliłem jeden spr <_< ) Matematyka- 2 ( standardowo :lol2: ) Fizyka- 2 Chemia- 2 Technika prac biurowych- 6 Informatyka- 5 Historia- 3 ( zwała na tych histach jak... <_< ) Geografia- 2 PO- 4 Niemiecki- 2 Angielski- 3 B) Bilogia- 3 Religia- 4 Wf- 4 Org. Techniki- 3 / Rachunkowość- 2/ ----- te 3 lekcje mamy z 1 nauczycielką masakra jak... <_< Marketing- 2 / Uczyć mi się nie chce ''narazie'' ale jak się postaram to umiem nawet na 4 :) technikum trwa 4 lata więc mam kupe czasu, w 3 klasie się postaram :lol2: Edytowane 19 Czerwca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Ładne macie oceny ;) Ja szkołe juz skonczyłem .. ale wspomne o jednej rzeczy, 2 lata temu moj kumpel był zagrozony z ilus.. przedmiotow(nie pamietam ilu.. 7? bo tyle w sumei miał pał na połrocze..) i chłopak w 2 klasie LO nie zdał bo miał 5 pal w tym jedna z wfu :) Tak na poprawe nastroju tym ktorzy ni edostali swiadectwa z czerwonym paskiem :) Ładne sie uczycie. gratuluje ;) maruh: popraw błedy.. bo nie kaszaniasto wyglada :) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dobra podziele sie, chociasz wiem że mogłem miec wiecej ale poprostu nie chciało sie ;]. Kl3 gim J.Polski 4 Matematyka 4 historia 4 WOS 5 Geografia 4 Biologia 4 Chemia 4 WF 6 Plasytka 6 Muzyka 5 Informatyka 5 J Angielski 4 J Niem. 2 ;] Egzamin 78 +10 osiągniecia spotrowe =128 punktów do szkoły średniej Btw koleszka z klasy miał jeszcze 2 tyg temu 10zagrozen, teraz żadnego;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 J.Polski 4 Matematyka 4 historia 6 WOS 6 Geografia 4 Biologia 5 Chemia 5 WF 6 Plasytka 5 Muzyka 5 Informatyka 6 J Angielski 6 Fizyka 5 Religia 5 Średnia 5.2 , 2 klasa gimnazjum Łatwo nie było, ale trudno też nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysg4 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 A to ja też naskrobie swoje ocenki :D 2 LO (mat-inf) Polski - 3 Historia - 4 Matematyka - 4 Fizyka - 5 Chemia - 4 Geografia - 4 Biologia - 3 Niemiecki - 4 Angielski-4 PO - 5 Informatyka-4 WF - 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Też się pochwalę chociaż nie mam czym :P... 2 klasa LO, profil mat-inf :| (patrzcie na fizę i matmę :P ) polski - 4 ang - 4 niem - 3 mat - 3 fiz - 2 :) chem - 3 geo - 4 bio - 5 his - 5 wf - 5 inf - 6 najniższa średnia w życiu :|...odpuściłem totalnie fizę i matmę, wziąłem się za bio bo na koniec idzie na świadectwo...z chemii szkoda ale prawda taka że ja nawet na 3 nic nie umię więc cieszyć się trzeba :) średnia 4,0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) 2 gim. J.Polski 3 Matematyka 4 historia 3 WOS 4 Geografia 4 Biologia 5 Chemia 4 WF 4 Plasytka 3 Muzyka 4 Informatyka 5 J Angielski 4 Fizyka 4 Religia 5 W tym roku wyjątkowo słabo... rok temu miałem 4,73, w 6 klasie 5,2... nie chciało mi się uczyć, w trzeciej klasie sie bardziej postaram :D Oceny słabe, bo nie odrabiałem prac domowych, wszystko umiem na 5, tylko leń jestem :P Edytowane 19 Czerwca 2006 przez koloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Oceny słabe, bo nie odrabiałem prac domowych, wszystko umiem na 5, tylko leń jestem icon_razz.gifA ja nic nie robie z prac domowych (no czasami jak trzeba :lol: ) i mam średnią koło 3, jak znajde kartke z ocenami to podam ;] W 3 klasie to sie postaraj, ja sie troche postarałem i mam tylko 3x po 2, a tak same 3 i ze 4x 4 ;] Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 To może teraz ja I Liceum : Polski - 3 Historia - 3 PO - 3 Matematyka - 3 Fizyka - 3 Chemia - 3 Geografia - 4 Biologia - 3 niemiecki - 4 Angielski - 4 TI - 3 (bo sie nauczycielce obrazki w prezentacji nie podobały :mad: ) WF - 5 Ogólnie gitarka, zważajac że cały rok nic nie robiłem. Dowiedziałem sie za to, że w 2 kl. będę miał taki przedmiot jak "Aplikacje biurowe" czyli kolejny rok worda, excela i power pointa :mur: To chyba lekkie przegięcie, zwłaszcza że teraz nic innego nie robiliśmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) ja tez sie pochwale z moimi skromnymi "osiągnięciami" :lol2: :lol2: moze troszke wstepu na I polrocze mialem sr 4,4 :lol: -> zero nauki, cała "wiedza" z lekcji B) zeby nie bylo -> gimn do ktorego chodze ma podobno niezly poziom :oops: na dr polrocze trzeba sie bylo troszke zmobilizowac..... -> w ostatnie 2 miesiace nauki sie "troche" uczylem ;] matma -> 5 (leniwy podobno jestem, "matematyczka" powiedziala ze chcialaby mi dac 6 ale nie moze :lol: :lol: ) j polski -> 4 standart hista -> 5 infa -> 6 :lol2: lol u nas co drugi ma 6 z infy, babka jest wogole niewymagajaca, ale mimo wszystko jestem z siebie... ?"dumny"? :D biologia -> 5 bylo walki pod koniec :/ chemia -> 4 -> a chciala mi dac 3 -bez komentarza- :blink: wf -> 5, a zasluzylem na 6 :sad: technika -> 6 rel -> 5 wos -> 5 geografia -> 5 zachowanie -> b. dobre :wink: ffizyka 5 pozdr aa i francuski ;) 4 B) no bym zapomnial :/ pierwsza gimnazjum Edytowane 19 Czerwca 2006 przez 05_03_1992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Tylko to co słyszałem na lekcjach B) Ocenki : same 5 i trzy 6 Zachowanie : wzorowe :blink: że co? gdzie? i jak? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Szóstki: muzyka, plastyka, technika, angielski i WOS Piątki: Cała reszta Egzamin: 84 pkt Zachowanie: wzorowe Punktacja ogólna na mat-inf: 147pkt III gimnajzum oszywiszie:) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Szóstki: muzyka, plastyka, technika, angielski i WOS Piątki: Cała reszta Egzamin: 84 pkt Zachowanie: wzorowe Punktacja ogólna na mat-inf: 147pkt III gimnajzum oszywiszie:) następny :blink: wy tak kujecie czy taki "fajny" poziom w tych szkołach macie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) hehehhe :D pojdziecie na studia wtedy jak zobaczycie 3 to bedziecie skakac z radosci Edytowane 19 Czerwca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Ja nie "kuję". Po prostu uczę się tyle, ile trzeba :) Szczerze to już mi to wszystko uszami wychodzi. Mam tego dosyć. Na szczęście wakacje tuż, tuż. W mojej szkole jest raczej wysoki poziom. Może to trochę nieskromne, ale tak jest. hehehhe icon_biggrin3.gif pojdziecie na studia wtedy jak zobaczycie 3 to bedziecie skakac z radosciNie wątpie, ale na razie jeszcze mi do tego daleko :):) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 hehehhe :D pojdziecie na studia wtedy jak zobaczycie 3 to bedziecie skakac z radosci ja jestem w LO i 3 nie pogardze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) następny :blink: wy tak kujecie czy taki "fajny" poziom w tych szkołach macie??A co się przejmujesz, wogóle ten temat to z d.. jest. Wiedza się liczy, przekonają się w trakcie(po) studiów jak będą szukać pracy, a także jeśli chodzi o kursy na studiach. Mogą mieć same 6 (gdzie jakby rzetelnie oceniać wiedzę to 4 by mieli najwięcej), wiedza i umiejętności są najważniejsze, mnie i nikogo te oceny nie ruszają. P.S. w środę ostatni exam ( Sztuczna Inteligencja ) ehhh... a tu 30 stopni :P "Jedyne co mam to złudzenie, że będę miał zaliczenie " :D Edytowane 19 Czerwca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 2 lo matma, fiza - 5 informatyka-6 grafika komputerowa- 5 geografia, po, biola, Angol, wos -3 reszta 2 <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 4 klasa podst. Polski - 6 Matematyka - 6 Plastyka - 6 Muzyka - 6 Środowisko - 6 W-F - 6 Technika - 5 Kurde, niestety mam 5,85. Mam nadzieje ze w przyszlym roku sie bardziej poucze i przestane pić na lekcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 4 klasa podst. Polski - 6 Matematyka - 6 Plastyka - 6 Muzyka - 6 Środowisko - 6 W-F - 6 Technika - 5 Kurde, niestety mam 5,85. Mam nadzieje ze w przyszlym roku sie bardziej poucze i przestane pić na lekcjach. 23 Wrzesień 1988 - tego dnia się podobno urodziłeś? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Klewer... Przykiblowałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Poca a mogę Cię dotknąć ? :lol: ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « wiem, że Twój post był ironiczny :P Proponuję założyć temat "Piękny jestem" albo "Mój dzisiejszy obiad". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 2 lo matma, fiza - 5 informatyka-6 grafika komputerowa- 5 geografia, po, biola, Angol, wos -3 reszta 2 <lol> hehe te są najlepsze :) ale i słusznie - uczyć się trzeba tego co się przyda, a nie tego co każą. tylko maturkę z j. pol i ang trzeba zdać <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ;] Mój post był apelem. WSTRZYMAJCIE sie z takimi tematami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Poca a mogę Cię dotknąć ? :lol: ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « wiem, że Twój post był ironiczny :P Proponuję założyć temat "Piękny jestem" albo "Mój dzisiejszy obiad". No ja nie załoze nie jadłem obiadu :lol: poca jest elo ziom nie tykac :lol: :wink: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 hehehhe :D pojdziecie na studia wtedy jak zobaczycie 3 to bedziecie skakac z radosci Jakis masz ciezki kierunek chyba bo w kazdym topicu narzekasz na studia :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 III Gimnazjum Oceny: J. Polski: 5 Matematyka: 4 Historia: 4 Biologia: 4 Geografia: 4 Fizyka: 3 Chemia: 3 J. Angielski: 5 J. Niemiecki: 5 Technika: 5 Plastyka: 4 Muzyka: 5 W-F: 4 Informatyka: 5 Religia: 6 (I z tego jestem najbardziej dumny :P) Średnia 4.3, zachowanie bardzo dobre (gdybym miał lepsze oceny od nauczycieli to wzorowe by było). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...