Darks Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Boshe... narodowy topic : szkoła ! Ludzie... wakacje już są nie musicie już w poniedziałek stawać :D Koniec, czas na własne przyjemności ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 jak czytam takie pier@#!#$ to mi sie nie dobrze robi O_o "mam 2 bo mnie nie lubi", a nie słyszałeś kolego o tym, że od oceny można sie odwołać??taaaaaaaaa, mozna sie odwolac.... tylko "bij" sie z nauczycielem, to zobaczysz, jak to odwolanie wyglada. Ja mialem taka sytuacje, ze kiedy moja matematyczka mylila sie w rozwiazywaniu zadan, to ja poprawialem ( razem z 2gim kumplem )... i babka sie tak wku...... zdenerwowala, ze chciala mnie uglebic. Moje oceny na 1 semestr ( 3 klasa LO maturalna ) to 1,1,1,2 ... Ladne nie ? Dlaczego? U niej moglem dostac albo 1 albo 5... Ja nie obchodzilo to, ze mialem blad w jakichstam obliczeniach, nie obchodzilo ja takze, ze wpadlem na dobry pomysl rozwiazania. Albo 1 albo 5... Zaczelo sie od tego, ze poszedlem do dyrektorki, ze sprawdzianem ocenionym na 1... Dyry nie bylo. Poszedlem do innej matematyczki w tym LO, i ocenila mi ten sprawdzian na 4. Potem wicedyrektorka i dwa piekne slowa "kuratorium" + "gazeta" a raczej artykul ( mam kumpla dziennikarza w gazecie wyborczej ). Babka z matematyki troche przystopowala, ale i tak musialem poprawic te jedynki. Koncowo poprawilem 2 sprawdziany na 5, jeden mi przerobila na 3+ ( ten, co poszedlem z nim do dyrektorki ), poszedlem do odpowiedzi, dostalem 4 ( bo nie rozwiazalem zadania wg jej wzoru, ktory zajalby mi cala tablice, tylko zastosowalem skrocony wzor z ksiazki ). No i dostalem na polrocze 3+... potem drugi semestr tak samo... Maxymalna bitwa pomiedzy mna a moja profesorka...... Osoby, ktore maja 5 z matmy u mnie w klasie.... wyliczyly sobie 30 pare procent z matury. Ja ? Mam 4.... i zrobilem wszystkie 11 zadan, i w jednym walnalem sie tylko w obliczeniach ( ale nie uproscilem sobie ). Koncowo: jesli chcesz walczyc z nauczycielem, to tylko w takim wypadku, kiedy wiesz ze wygrasz.... i jestes tego pewny. Ja bylem pewny, ze wzgledu na gazete + kuratora, oraz to, ze nauczycielka w moim LO jest mloda, uczyla dopiero drugi rok... i nie jest lubiana przez grono pedagogiczne..... Ale jesli sie za przeproszeniem opierdalasz, masz zle zachowanie, i ogolnie nauczyciele + dyrekcja Cie nie lubi... to nie masz co zaczynac.... bo bedziesz mial jeszcze wieksza rzez niz masz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Sheep, ja się kłóciłem:* i takie mam Edytowane 24 Czerwca 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 poca ma dopa z infy :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) poca ty qjonie :P a pozatym jestes sprawniejszy odemnie bo ja mam garba i nie cwicze na wfie :P Edytowane 24 Czerwca 2006 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Poca, Ty sie lepiej módl aby wszechRoman nie zobaczył tego świadectwa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Kłócilem :> Ogolnie to nie oplaca sie walka z nauczycielem, czesto mozna uzyskac efekt odwrotny od zamierzonego. BTW czyje to oceny? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 qca jak był cielakiem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) Ja jestem chudy ale nie lubie biegac wiec jak musze zaliczyc kilometr(4 okrazenia naszej bierzni) to biegne jedno wbiegam w krzaki leze tam 2 okrazenie wybiegam na ostanie i wykrecam dla nie poznnaki czas na 4-5 xD odnosnie WF Edytowane 24 Czerwca 2006 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja jestem chudy ale nie lubie biegac wiec jak musze zaliczyc kilometr(4 okrazenia naszej bierzni) to biegne jedno wbiegam w krzaki leze tam 2 okrazenie wybiegam na ostanie i wykrecam dla nie poznnaki czas na 4-5 xD odnosnie WF aha, ciekawe <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja jestem chudy ale nie lubie biegac wiec jak musze zaliczyc kilometr(4 okrazenia naszej bierzni) to biegne jedno wbiegam w krzaki leze tam 2 okrazenie wybiegam na ostanie i wykrecam dla nie poznnaki czas na 4-5 xD odnosnie WF Jak biegamy w parku kółeczko dokoła (1,5km) to wszyscy mają czas ok. 5 min. czyli 5 a nikt nie przebiegł więcej niż 300m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Apropo ocen z W-F'u: Teoretycznie uczeń, który był tylko na ok 50% zajęciach w ciągu całego roku, na semestr miał 3, w 2 semestrze ma oceny: 1,2 i 2 nie powinien otrzymać wyżej niż 2 :) Ja miałem taką sytuację i mam dobry na koniec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Apropo ocen z W-F'u: Teoretycznie uczeń, który był tylko na ok 50% zajęciach w ciągu całego roku, na semestr miał 3, w 2 semestrze ma oceny: 1,2 i 2 nie powinien otrzymać wyżej niż 2 :) Ja miałem taką sytuację i mam dobry na koniec :P no i co zacieszasz, gdzie jak gdzie, ale na WFie się opierdzielać to już porażka totalna, potem chodzą po świecie takie łamagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Wiesz, skoro kolega, który miał same bdb, 100% frenkwencję dostał na koniec 4, to co to za motywacja? :) Pozatym nie mój problem, że w III gimnazjum czas 10.40 sek na 60m jest liczony na dopuszczając :P A łamagą nie jestem, w wiosna-lato-jesień rower, zimą narty :) To mi starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) no i co zacieszasz, gdzie jak gdzie, ale na WFie się opierdzielać to już porażka totalna, potem chodzą po świecie takie łamagiDużo w tym prawdy... Dla mnie WF był zawsze jednym z najlepszych zajęć w szkole, teraz na studiach też regularnie chodzę na sale :) Edytowane 24 Czerwca 2006 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 W-F jest po to, żeby się odprężyc i pobiegac za gałą. Najgorsze jest to, że zawsze po W-Fie miałem matmę <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 W-F jest po to, żeby się odprężyc i pobiegac za gałą. Najgorsze jest to, że zawsze po W-Fie miałem matmę <_<Jaaasne,zwłaszcza u mnie w szkole..."za gałą" to biegaliśmy raz,czasem dwa razy w ciągu dwóch tygodni (i to jak pogoda dopisze),najczęściej albo siedzimy i nic nie robimy albo facet od WF ciąga nas po parku niewiadomo po co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 wf najfajniejszy przedmiot od zawsze;] teraz jeszcze mam takiego nauczyciela ze tylko gramy w gale a na koniec i tak jest 6 za jakies zawody co raz sie pojdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Co powiecie na średnią 4,2 przy 27 przedmiotach? Medyk? studiowałem teraz rok, rzucilem studia bo to mnie nie kreci - zarabiam wiecej niz ludzie z wyzszym wiec na cholere mi te wyzsze? Oczywiście uogólniłem, że wyższe jest mieć banalnie. Oczywistym jest, że nie na każdej uczelni i nie na każdym kierunku, przepraszam jeśli cie to uraziło ale poprostu są uczelnie (a na nich kierunki) które każdy skończony idiota zaliczy i będzie machał papierkiem a potem będzie zapieprzał 12h w biedronce Zgodze sie z tobą - na większości uczelni jest ciężko :) Sa takie kierunki niestety, znam takie osoby ktore ucza sie do egzaminu 3h i zaliczaja na 5 i to nie jest kwestia ze zdolny bo tak nie jest , a ja np. ucze sie 4 dni i brakuje 2p do zaliczenia ;/ hehe wf ;/ baba nie chce mi wpisac zaliczenia ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Oceny w szkołach podstawochych/gimnazjach sa do bani jak już wcześniej ktoś pisał. Jednyme sprawdzeniem ponimu wiedzy jest ogólno polski egzamin. Dla porównania: Moja Koleżnak z klasy: średnia 5.1 wynik egzaminu 56 Ja: średnia niecałe 4.6 egzamin: 78.. n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Oceny w szkołach podstawochych/gimnazjach sa do bani jak już wcześniej ktoś pisał. Jednyme sprawdzeniem ponimu wiedzy jest ogólno polski egzamin. Dla porównania: Moja Koleżnak z klasy: średnia 5.1 wynik egzaminu 56 Ja: średnia niecałe 4.6 egzamin: 78.. n/c Mi wszyscy nauczyciele mówili ze ten egzamin to sprawdza wiedze na 3/4, i po jego napisaniu jestem tego samego zdania... Wynik u mnie był do przewidzenia : Matma B.dobrze Human Przeciętnie Średnia 4,6 [OT] Widze że nie ja jeden sie opie***lam na wfie, nigdy mnie gry zespołowe nie ciągneły i dalej nic ciągną(zapewne za sprawą tego ze wcześnie dorawłem sie do komputera) [EOT] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 No fajnie, ja mam dst z infy a bdb z WF w klasie o profilu inf-ang ;] Nie obrażając nikogo, ja uważam że trzeba być niezłym łamagą żeby mieć coś poniżej dst z WF. Ja np. nie wyobrażam sobie żebym nie miał conajmniej db. WF to jest najlepszy przedmiot w budzie, przynajmniej ja tak uważam i najprzyjemniejsze zajęcia są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 @sialala Na forum dużo się nie zastanawiam czy na lekcji polaka dostałbym za to co tu napisze 5 czy gałe ;) Bez urazy, ale to od razu widac. I widac, ze pisanie klasowek, kartkowek, dyktand to dla Ciebie wyzwanie rowne zdobyciu 8-O tysiecznika, o czym swiadczy... Z matmy mi hamówa nie chciałą 4 postawić (bo mnie nie lubi), i dalej bla bla bla bla plakanie dziecka, ktore jest wiecznie poszkodowane. Ja sobie jaja robilem, a Ty prosze jak pieknie wykazales sie glupota. Gratuluje i prosze o jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 @sialala Ty jestes nauczycielem czy co? naprawde zdarzaja sie takie sytulacje ze nauczyciel nie postawi bo cie nie lubi mam takiego nauczyciela ktory jak cos postawi to nie ma odwolania postawil 6 z WOS roznym debilom ale ich lubi a kumplowi nie postawi i poszedl sie spytac czemu a on a zasluzyles? jakie pytanie jak odpowiesz tak (to bedzie jeszcze gorzej nie chcial bym sie zaglebiac w jego metody reagowania) to bedzie jeszcze gorzej Dziewczyna stawia 5 za wyglad wystarczy wyjsc z jakas ladna dziewczyna do zrobienia praskowi i co bys nie powiedzial juz masz 5 do mapy wola tylko dziewczyny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D2mian Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 2 rok ZPSB Szczecin programowanie: 4 sieci informatyczne: 5 administrowanie sytemem novell: 5 anglik: 3,5 mikro: 3.5 geografia gospodarcza: 4 statystyka: in progres (chyba po wakacjach :D ) W każdym razie studia to nie zabawa, jeśli ktoś się nie przyłoży to OUT i nikt nie będzie płakał za wami! Polecam czasami się przyłożyć :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 @sialala Ty jestes nauczycielem czy co? naprawde zdarzaja sie takie sytulacje ze nauczyciel nie postawi bo cie nie lubi mam takiego nauczyciela ktory jak cos postawi to nie ma odwolania postawil 6 z WOS roznym debilom ale ich lubi a kumplowi nie postawi i poszedl sie spytac czemu a on a zasluzyles? jakie pytanie jak odpowiesz tak (to bedzie jeszcze gorzej nie chcial bym sie zaglebiac w jego metody reagowania) to bedzie jeszcze gorzej Dziewczyna stawia 5 za wyglad wystarczy wyjsc z jakas ladna dziewczyna do zrobienia praskowi??? i co bys nie powiedzial juz masz 5 do mapy wola tylko dziewczyny.... O interpunkcji nie wspomne z litosci. Wspolczuje waszym nauczycielom. Sam nauczycielem nie jestem, ale tego ^^ sie czytac nie da. Raport za ortografie? Chyba sie skusze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Azif Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Lol ja skończyłem jakiś miech temu liceum z samymi dwójami i trójkami oraz z piątkami i czwórkami z mało istotnych przedmiotów i jestem z tego dumny że wyszedłem z tego obozu pracy przymusowej z twarzą (nie musiałem lizać du*y karzdej nauczycielce za oceny), opier***ałem sie przez 3 lata za to maturka poszła wyśmienicie. P.S: dyra z mojej szkoły mówiła żeby osoby które maja jakie kol wiek dwóje na semestr nie przystępowały do matury bo zaniżają średnia i na pewno im sie nie uda P.S2 moja szkoła jest na 9 miejscu w rankingu w wawie (przynajmniej była jak odchodziłem P.S 3: odradzam tą szkole straszny syf i bieda nauczyciele z [gluteus maximus] BTW mam dziś urodzinki.... Zapomniał bym: Do ludzi którzy jeszcze nie wybrali liceum, sra**cie na rankingi wybierzcue sobie szkołe która spełni wasze oczekiwania a nie rodziców, albo pójdzie to technikum wyjdzie wam to na zdrowie pozdr.. O i jeszcze jedno: co do ortografii, ludzie jak coś piszecie to sprawdzajcie to (sam jestem dyslektykiem ale staram sie sprawdzać to co pisze...) dpbra nie zanudzam juz Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Al_Azif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Lol ja skończyłem jakiś miech temu liceum z samymi dwójami i trójkami oraz z piątkami i czwórkami z mało istotnych przedmiotów i jestem z tego dumny że wyszedłem z tego obozu pracy przymusowej z twarzą (nie musiałem lizać du*y karzdej nauczycielce za oceny), opier***ałem sie przez 3 lata za to maturka poszła wyśmienicie. P.S: dyra z mojej szkoły mówiła żeby osoby które maja jakie kol wiek dwóje na semestr nie przystępowały do matury bo zaniżają średnia i na pewno im sie nie uda P.S2 moja szkoła jest na 9 miejscu w rankingu w wawie (przynajmniej była jak odchodziłem P.S 3: odradzam tą szkole straszny syf i bieda nauczyciele z [gluteus maximus] BTW mam dziś urodzinki.... Na na studiach zaczna sie schody jak zobaczysz analize matematyczna, statystykę matematyczna albo ekonometrie :rolleyes: Edytowane 26 Czerwca 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Na na studiach zaczna sie schody jak zobaczysz analize matematyczna, statystykę matematyczna albo ekonometrie :rolleyes: Wystarcza proste calki drugiego stopnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Ja na koniec roku szkolnego w III klasie gimnazjum mam takie oceny Polski 5 Angielski 4 Niemiecki 3 Matematyka 4 Fizyka 5 Chemia 4 Geografia 4 Biologia4 WOS 5 Historia 4 Informatyka 6 (jedyny z klasy i nie wiem czy nie ze szkoly) WF 4 Plastyka 5 Religia 5 Technika 5 <= Tych nie mialem akurat w tym roku Muzyka 5 <= ale na koniec III klasy wpisuja je na swiadectwo Zachowanie - wzorowy Edytowane 26 Czerwca 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...