Domik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Szymoon ile płacisz czesnego :>? Tak z ciekawości pytam bo dużo słyszałem o tej uczelni :>. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zachowanie wzorowe Polski-6 Matematyka-6 Fizyka-6 Chemia-6 Anglik-6 Informatyka-6 Geografia-6 W-F -5 WOS-6 Historia-5 Biologia-5 Plastyka-5 Muzyka-6 Technika-5 Egzamin-87pkt. Średnia: 5.64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Polski: 5 Matematyka: 6 Fizyka: 5 Chemia: 5 WF: 6 Informatyka: 6 Muzyka: 5 Technika: 6 Plastyka: 5 Historia: 6 WOS: 6 Biologia: 5 Angielski: 6 Geografia: 5 Religia: 6 5,5 IIIkl. Gimnazjum nr. 5 im. Unii Europejskiej :mur: :mur: :mur: EDIT: Zachowanie wzorowe, egzamin 93pkt. IQ 83 wg testu onetu i tvn :wink: To tyle z moich osiągnięć :razz: Edytowane 21 Czerwca 2005 przez pandi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) A ja się nie zgadzam ;) No chyba że specjalnie nie chcesz pokazać co umiesz (-; Hehehe, moze cos w tym jest :twisted: A tak na poważnie, to np. z polskiego nie oddalem przez caly semestr ani jednej pracy domowej, a lekture przeczytalem raptem jedną ("Zbrodnia i Kara" rulez;]). W zwiazku z czym mam 2 na koniec, mimo iż jestem dobry z tego przedmiotu. W ogole dosc rzadko bywam w szkole, stad takie oceny :P Ale pytam sie - po co mi srednia z drugiej klasy LO? PO NIC! :P @pandi Fajnie macie :lol: - buehehe ;) Edytowane 21 Czerwca 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 A i żeby nie było , nie to że jakiś łobuz jestem tylko naganne z powodu 56nieusprawiedliwionych godzin lekcyjnych :blink: 1508389[/snapback] Ja rok temu mialem nieodpowiednie, ale w tym babka jakos postawila mi to poprawne :P Godzin nieusprawieliwionych tez okolo 50. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Szymoon ile płacisz czesnego :>? Tak z ciekawości pytam bo dużo słyszałem o tej uczelni :>. Pozdr 1508374[/snapback] 1080 miesiecznie, ale na poczatku byly tez jakies upusty. Napewno jesli sie przylozyc, to po skonczeniu studiow ten wklad finansowy zwroci sie w rok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Może cię lubią :> 1508445[/snapback] Heh, mojej wychowawczyni nikt nie lubi, a ona odplaca tym samym :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zachowanie : Naganne :lol: //edit// A i żeby nie było , nie to że jakiś łobuz jestem tylko naganne z powodu 56nieusprawiedliwionych godzin lekcyjnych :blink: 1508389[/snapback] pewnie też macie punkty na zachowanie i na początku 100 , a potem odejmują i zwiększają... Jak tak to dlatego mam poprawne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Hahahaha, to ja miałem nieusprawiedliwionych coś koło 200 i mam chyba poprawne (nie wiem dokładnie bo nie chce mi się po świadectwo iść). Klasa maturalna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zachowanie b.dobre Polski-5 Matematyka-6 Fizyka-5 Chemia-5 Anglik-5 Informatyka-6 Geografia-5 W-F -6 WOS-5 Historia-6 Biologia-5 Plastyka-5 Muzyka-5 Technika-6 srednia 5,36 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 1080 miesiecznie, ale na poczatku byly tez jakies upusty. Napewno jesli sie przylozyc, to po skonczeniu studiow ten wklad finansowy zwroci sie w rok. 1508479[/snapback] Heh no to sporo nawet jak bym wzioł kredyt to bym miał na :>? 4 lata bez powtórek :|. a mgr mają więcej :| plus mieszkam po za wawą ;] więc **pa blada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Eeee tam, straszycie ludzi tylko, jeszcze do wojska pojda zamiast studiowac :D Jak ktos ma troche oleju w glowie to jakos pociagnie, chociaz przed sesja to sie czlowiek nastresuje... ;-O Ale tak to jest jak sie caly semestr prawie nic nie robi i prawie wcale na wyklady nie chodzi ;D Jestem na Informatyce i Ekonometrii i ze sredniej 4.3 w klasie maturalnej w I sem studiow spadlem do 3.8, a teraz to ledwo powyzej 3.4 :D ehh, co robic, analiza matematyczna daje po kosciach ¬_¬ PS Dzisiaj zaliczylem programowanie, wiec popijam piffko ;> Pozdrawiam wszystkich studencikow/przyszlych studencikow ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 3 klasa gimnazjum dwujezycznego 49 we wrocku (mamy 34 laureatow zdolnego slazaka, takiej olimpiady wojewodzkiej, nastepna szkola w kolejnosci ma pewnie nie wiecej niz 14... dobra...) a wiec: polski 6, finał zdolnego angielski 6, laureat zdolnego matma 6, laureat zdolnego wos 5 chemia 5 wf 5 albo 6, nie wiem niemiecki 5 rosyjski 4 geografia 5 fizyka 5 muzyka 4 historia 4 biologia 5 plastyka 5 fakultet 6 technika 6 informatyka 6 zachowanie bdb egz gimnazjalny: 95 pkt punktow rekrutacyjnych: 141/140 :lol: średnia: 5.24 pozdrawiam wszystkich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 I klasa XII LO w Łodzi(limit przyjeć: 126pkt w poprzendim roku - tyle miał najsłabszy uczeń w tej skzole) Polski: 3 Matematyka: 3 Fizyka: 4 Chemia: 3 WF: 5 Informatyka: 5 (dlaczego w tym przedmiocie nie ma praktycnzie nci o hardware, sam soft? :/ ) Historia: 4 WOK: 6 Biologia: 3 Angielski: 3 Geografia: 4 PO: 4 Francuski: 3 Ze sporej części rpzedmiotów nie chciało mis ię anwet zeszytu prowadzić :P olałem ten rok szczerze mówiąc ;] policzyłem ile nauki miałem w tym roku: nijak nie chce wyjsć więcje niż 10 godzin: D marnie widzę moje studia :( i zdaną rozszrzeoną maturę z fizyki i matmy(gdy pójde an mikrolektronikę)... no ewentualnie biola i chemia, to prostsze(gdybym wybierał się na seksuologię :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 oO srekal ja mam zamiar dostac sie do XII w Łodzi, tylko watpie by mnie przyjeli :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 a ile pkt? :> zarąbista szkoła swoja drogą :P z renomą jednej z lepszych a nie trzeba robić nic jeśli sie nie chce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) 87 pkt egzamin; oceny -> 3 - polski, 3 - mat, 3 - ang, 5- inf :0 -- ile to pkt bedzie? lacznie ~120 Edytowane 22 Czerwca 2005 przez Flo3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 masz szanse :P ten rok chbya będzie słabszy :P jak chcesz się czegoś dowiedzieć o szkole to zagadaj an priv - nie saśmiecajmy forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Omfg, o czyms takim jeszcze nie slyszalem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 pogadaj z nia, wyjaśnij i bedzie OK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Eeee tam, straszycie ludzi tylko, jeszcze do wojska pojda zamiast studiowac :D Jak ktos ma troche oleju w glowie to jakos pociagnie, chociaz przed sesja to sie czlowiek nastresuje... ;-O Ale tak to jest jak sie caly semestr prawie nic nie robi i prawie wcale na wyklady nie chodzi ;D Jestem na Informatyce i Ekonometrii i ze sredniej 4.3 w klasie maturalnej w I sem studiow spadlem do 3.8, a teraz to ledwo powyzej 3.4 :D ehh, co robic, analiza matematyczna daje po kosciach ¬_¬ PS Dzisiaj zaliczylem programowanie, wiec popijam piffko ;> Pozdrawiam wszystkich studencikow/przyszlych studencikow ;]] 1509695[/snapback] heh u mnie w sumie odwrotnie - w LO mialem zawsze srednie <3.6 a na studiach (informa stosowana) od 2 semestrow nie schodze ponizej 4.5 :] stypendia placa to i motywacja jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 pogadaj z nia, wyjaśnij i bedzie OK ;) 1510439[/snapback] no nie wiem. ale za takie coś może być kurator ? nie wiedziałem... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) panowie z Lodzi >> do XXVI ;] było złożyc ;] (poznałem tam sporo ludzi ;] Belke też :D ) Edytowane 23 Czerwca 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) ja wybralem XII, XXIV, XXXI w lodzi, PS. Cashasty i jaka byla decyzja sadu? Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Flo3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dlatego że masz 50 coś godzin? pfff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 to teraz czas poprawić zachowanie bo wstyd mieć kuratora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Jutro mam zakończenie roku...a wczoraj tryzmałem( i sam sobie drukowałem) moje świadectwo....tak to jest być adminem( siedizałem w skzole do 20:30 :blink: )...fajnie nawet się trzyma takie paskowane świadectwo... btw jeśli jest ktoś z kraka z Liceum nr7 to niech się odezwie na priv( albo jeśli się tam wybiera) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Polski: 5 Matematyka: 4 Religia: 5 Fizyka: 5 Chemia: 5 WF: 5 Informatyka: 6 Muzyka: 6 Historia: 5 WOS: 5 Biologia: 5 Niemiecki: 5 Angielski: 5 Geografia: 5 nieźle co?? zachowanie wzorowe!! Nie wiem za co te oceny al i kit tam chyba mamy ślepą nauczycielke bo wpisała mi z polaka 5!!! Edytowane 23 Czerwca 2005 przez Gordon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WooDzu Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 klasa maturalna 2005 :D polski 2 angiielski 3 niemiec 3 historia 3 wos 3 wok 4 mat 4 fizyka 2 chemia 2 gegra 3 przedsiebiorczosc 3 wf 5 po 5 tech-inf 5 wysz i sel inf 4 przetw inf 5 upowszech inf 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Swiadectwo ukonczenia nauki w V LO w Krakowie im Augusta Witkowskiego j.polski 3 angielski 4 rosyjski 5 matematyka 4 informatyka 5 chemia 4 fizyka 4 biologia 4 geografia 5 historia 5 Wos 3 Wok 6 PO 6 WF 6 PP 4 zachowanie 5 religia 5 Srednia : 4,5(3) No ale to juz bylo ponad dwa miechy temu, teraz czekam na wyniki maturek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...