WooDzu Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 No ale to juz bylo ponad dwa miechy temu, teraz czekam na wyniki maturek! No to czekamy razem :mrgreen: powodzenia :blink: . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) Sesja zimowa: Socjologia - 5 Historia gospodarcza - 5 Geografia gospodarcza - 5 Filozofia - 4 Sesja letnia: Informatyka - 5 Psychologia społeczna - 4,5 Prawo cywilne - 4,5 Matematyka - 4,5 Makroekonomia - 5 I rok, ekonomia UG :P Edytowane 24 Czerwca 2005 przez mikaelus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 No ładnie...:) Polski - 5 Angielski - 4 Niemiecki - 3 :| Matma - 3 :| Fiza - 3 :| Chemia - 3 :| Biologia - 3 :| Geografia - 4 Historia - 5 WOK - 5 PO - 5 WF - 5 Informatyka - 6 Religia - 5 Zachowanie - wzorowe 1 klasa LO...najgorsza średnia w moim dotychczasowym życiu (4,15)...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karakun Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) I klasa Rs j.niemiecki 2 j.polski 2 rosyjski 2 matematyka 2 informatyka 5 chemia 2 fizyka 2 biologia 2 geografia 2 historia 2 Wos 2 Wok 2 PO 2 WF 2 PT 2 PPŻ 2 zachowanie - naganne a to za 86 godz nieusprawiedliwionych przez 3 tyg wyszedłem z 11 przedmiotów a praktycznie nic się nie uczyłem. Edytowane 24 Czerwca 2005 przez karakun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 W Warszawie wszystko jest mozliwe :blink: Odwołać się nie da... decyzja sądu zapadła :mur: :mur: 1511192[/snapback] Jeszcze możesz się odwołać masz na to czas aż wyrok się uprawomocni :) Co do kuratora to zobaczysz go może 2 razy w życiu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 skad wiesz luks? tez miales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 skad wiesz luks? tez miales? 1513572[/snapback] Tak jest po prostu ;) :D . Wiele rzeczy jest na piśmie a w praktyce się nic nie robi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nereidin Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Polski - 3 Angielski - 5 Rosyjski - 3 Matma - 4 Fiza - 4 Chemia - 3 Biologia - 4 Geografia - 3 Historia - 3 WOS - 5 PO - 5 WF - 5 Informatyka - 6 Religia - 4 Zachowanie - Bardzo Dobre. Srednia 4.1 2 klasa liceum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 (edytowane) klasa maturalna 2005 :D polski 2 angiielski 3 niemiec 3 historia 3 wos 3 wok 4 mat 4 fizyka 2 chemia 2 gegra 3 przedsiebiorczosc 3 wf 5 po 5 tech-inf 5 wysz i sel inf 4 przetw inf 5 upowszech inf 5 1511850[/snapback] widzę że liceum profilowane :] zarządzanie i przetwarzanie informacji [chyba tak to leciało ;d] też przez to [niestety] przeszedłem ;d nie wiem czy to był dobry wybór, ale już po bro jest ;d hehe :] dość podobne oceny nawet mam ;d ale nie chcę się chwalić :] hehe a teraz wyniki z matury, ponoć w poniedziałek mają już być... jak myśle o hiście [bo to zdawałem] to mi słabo :[ bo nie zbyt mi poszło... ale obadamy ;d hehe, no i jestem ciekaw polskiego :] hehe Edytowane 24 Czerwca 2005 przez metal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 moje z technikum (dalej się nie uczyłem) - jakieś 3 lata temu: matma - 3 polak - 3 niemiec - 2 religia - 4 hista - 3 ekonomia - 4 gegra - 2 wf - 4 informatyka - 5 było jeszcze kilka innych przedmiotow ale zapomniałem jakie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karakun Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 ej co jest tylko ja mam takie słabe oceny?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 polski 3 angielski 3 roski (dodatkowy) 4 matma 5 fiza 4 informatyka 6 technika 6 plastyka 6 biologia 5 geografia 4 muzyka 4 wf 4 wos 4 historia 4 chemia 4 i to na pożegnanie z gimnazjum zachowanie miałem bdb chociaż punktów miałem więcej niż na wzorowe ale jak sie ma taką głupią wychowawce ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Swiadectwo ukonczenia nauki w V LO w Krakowie im Augusta Witkowskiego Srednia : 4,5(3) 1512674[/snapback] W tej szkole taka średnia? :blink: Respect... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theboo Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 na koniec gim: 5,47 2 liceum: 3,35 jest źle ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Pochwale sie: Pol - 3 Mat - 4 Ang - 5 Niem - 4 Geo - 3 Fiz - 2 Chem - 4 Biol - 4 WF - 4 Inf - 6 WOS - 3 WOK - 5 Hist - 4 Przeds - 4 W sumie mi srednia wyskakuje 3.9 niestety jeden nauczyciel sie uparl i nie mam 4,0 ;] Wiec nie jest zle chyba... ;] I teraz czekam na wyniki maturki... Juz jutro... Brrrr.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Polski 3 Matma 2 :zonk: J. Angielski 4 J. Niemiecki 4 Historia 2 :zonk: Fizyka 3 Chemia 3 Biologia 3 Przedsiębiorczość 4 Wos 4 W-F 2 szkoda gadać Geografia 4 PO 5 średnia po gimnazjum 5.4 po 2 lo 3,4 Jest traGICZNIE stara to mie chciał zabić powiedziałą koniec komputera Ja jednego nie rozum i nie mogę pojać dlaczego starzy wszystko zwalająna komputery!!!!!!! Chyba pójde się zaj**ać :evil: :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 fajnych masz starych skoro daja ci jakies "kary" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Polski 2 Matma 3 Angielski 4 Fizyka 3 Biologia 3 Informatyka 6:D WF 6 P.O 4 Chemia 3 Geografia 3 Historia 3 Niemiecki 3 Ekonomia 3 Jest zle:(Ale nie najgorzej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Odrazu dodam że nie jestem pewien wszystkich ocen bo nie chce mi się iść po świadectwo do szkoły ;] polski 2 angiielski 3 niemiec 3 historia 2 wos 2 wok 4 mat 2 fizyka 2 chemia 2 gegra 2 przedsiebiorczosc 2 wf 3 po 2 tech-inf 3 wysz i sel inf 3 przetw inf 5 upowszech inf 5 Kujon ze mnie :D Mimo >200h nieusprawiedliwionych zachowanie poprawne. Do matury nie podszedłem i jestem z tego dumny :D Udowodnię wszystkim że szkoła to jedno wielkie goowno i że jak się coś umie to można być kimś :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Odgrzewam temat. ;> U Mnie: Polski- 4 Matematyka- 4 Fizyka- 4 Chemia- 4 Technika- 3 Informatyka- 5 Historia- 5 Geografia- 5 WOS- 5 Muzyka- 5 Plastyka- 4 Niemiecki- 4 Angielski- 6 Bilogia- 4 Religia- 4 Rel i Niem się do średniej nie liczą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 bedziecie na studiach to docenicie wartosc takiej oceny jak 3 ;] :wink: i popra mnie wszyscy studenci na tym forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Oceny nieodzwierciedlają umiejętności ucznia... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Oceny nieodzwierciedlają umiejętności ucznia... :) I tu się z tobą zgadzam w 100%. Chodzę do takiej klasy, gdzie paru nauczycieli tak faworyzuje jedną uczennicę, że przegięcie. Dam przykład co było na niemieckim: na koniec roku byliśmy pytani z całego materiału z 3 klasy gimnazjum. Wychodzę na środek, nie dość, że dowaliła tak głupie pytania, to jeszcze postawiła mi 4. Ona wyszła, dostała banalne pytania i ... 6 za tą odpowieć i na koniec roku. A ja ?? wygrałem większość konkursów w szkole z niemca, ale nie dostałem nawet 5 na koniec tylko 4 !!!! Dlaczego ??? Bo odpowiedziałem na koniec na 4. Zwłaszcza, że ta dziewczyna (Olka) uczy się wszystkiego na pamięć i zadając jej to samo pytanie inaczej sformułowane już nie zna odpowiedzi. Jednym słowem: żenada. Wracjąc jeszcze do niej, to ma średnią 5,2 i 55 punktów z testu. :P :-P :razz: Ale udało mi się w tym roku zdobyć czerwony pasek i 87 punktów z testu egzaminacyjnego Mam takie oceny: Polski - 4 Historia - 5 WOS - 6 Matematyka - 4 Fizyka - 4 ( o tej nauczycielce też można powiedzieć takie rzeczy, że ho ho) Chemia - 5 Geografia - 5 Biologia - 4 Niemiecki - 4 Informatyka - 5 Technika - 6 Muzyka - 5 Plastyka - 5 WF - 5 Edytowane 19 Czerwca 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Oceny nieodzwierciedlają umiejętności ucznia... :) Dobrze prawi, piwa mu :mrgreen: A ja sie nie bede chwalil ocenkami, no moze procz tej 6 z infy (nie wiedzialem ze w LO 6 wogole moze sie pojawic na swiadectwie poza WF'em :lol2: ) a resta to kiepsciutko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) jup zgadzam sie:> u mnie w szkole jak ktos nie zdawal matury z niemca np dostawal od pani oceny za darmo [; do tego info zeby sie nie zdziwil ze tu jakies bonusowe ocenki sa :> Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Więc u mnie: Polski - 4 Historia - 5 WOS - 5 Matematyka - 3 (Do tej pory nie wiem jak to się stało. Na każdym sprawdzianie mam 3. Nauczę się-3. Nie nauczę się-3 Umiem-3. Nie umiem-3. Sprawdzian trudny, wszyscy dostają pały- 3 i włosy miłe w dotyku ;-) Sprawdzian łatwy, cała klasa dostaje 5, ja cholera i tak muszę dostać 3. Toż to jakieś fatum jest... :| Fizyka - 4 Chemia - 5 Geografia - 5 Biologia - 5 Niemiecki - 4 Angielski-5 Technika - 5 Plastyka - 5 WF - 4 Zachowanie będzie dobre, choć od czwartku istnieje duże prawdopodobieństwo, że jednak poprawne. Ogólnie jestem średnio zadowolony, bo mogło być dużo lepiej, ale jeśli wziąć pod uwagę stosunek włożona praca/oceny, to jest bardzo dobrze. Choć z drugiej strony ile można się nie uczyć i mieć dobre oceny?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo1802 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 [/img]http://www.gcms.k12.il.us/gcmsms/images/misc/Mr.%20Richoz%20and%20nerds.jpg[/img] :blink: :blink: Wyszcy na tym zdjeciu maja dlugopisy w kieszonce w koszuli, a ja myslalem ze to tylko na filmach!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 I Liceum : Polski - 3 Historia - 3 WOS - 3 Matematyka - 3 Fizyka - 2 Chemia - 3 Geografia - 4 Biologia - 3 Rosyjski - 4 Angielski-4 Przysposobienie Obronne- 5 Podstawy Przedsiębiorczości- 5 Informatyka-5 WF - 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Moje oceny ;): Polski - 3 Historia - 2(babka mnie nie lubi :? ) WOS - 5 Matematyka - 4 Fizyka - 2 ( ta powiedziała że zrobi wszystko żebym został na drugi rok w tej samej klasie :blink: ) Chemia - 4 Geografia - 5 Biologia - 3 Angielski - 5+ ;P Informatyka - 6 Muzyka - 4 Plastyka - 4 WF - 6 Zachowanie: dobre :D i prawdopodobnie się nie zmnieni bo nie mam zamiaru chodzić do szkoły do piątku ;) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 1 LO: Polski - 3 Historia - 3 Matematyka - 4 Fizyka - 3 Chemia - 3 Geografia - 3 Biologia - 3 Niemiecki - 4 Angielski-4 Przysposobienie Obronne- 3 Informatyka-3 WF - 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...