makatiel Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 4 semestr - Turystyka i rekreacja - AWF:) Analiza ekonomiczna przedsiebiorstw - 5 Finansowanie projektow ze srodkow UE - 4 i z egzaminu 4 Fitness - 5 Fizjologia czlowieka -3 i z egzaminu 4 Hotelarstwo - 4 Jezyk niemiecki - 5 i 5 z egzaminu Organizacja pracy biurowej - 5 Pilotaz wycieczek i przewodnictwo tur -5 Pilka nozna - 4.5 Polityka personalna - 5 Promocja w turystyce i rekreacji - 4.5 Socjologia czasu wolnego - 4 Specjalizacja: Obsluga ruchu turystycznego - 4 Jeszcze tylko oboz wedrowny po Saharze we wrzesniu i rok do przodu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamero Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 poca, wiedzialem, ze klamiesz, bo podobno juz nie ma srodowiska, jest przyroda :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 ehhhhh AWF :) kurde a ja jeszcz nie mam wpisu z w-fu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 nie macie o czym gadac tylko o szkole w wakacje?:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Boze co za pedalski topic, ocenki srenki, wakacje sa do k**** nedzy, nie gadac mi tu o szkole :)! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Klasa maturalna nie pamietam wszystkich ocen ale wiem ze 7 dopów mialem a srednia to ok 2.7.Przez 3 lata Liceum caly czas wagarowalem itp. wszystko olewalem Do matury nic sie nie przygotowywalem, jedynie do ustnej z polaka 11godz. przed uczylem sie od 21-24, oraz 30 min. rano-efekt 16/20 tj.80%.Angol ustny 17/20 85%. czekam jeszcze na wyniki z pisemnych Zdarzaly sie u nas przypadki w szkole ze bardzo dobre uczennice, nie chodzace na wagary oceny 4,5 sporadycznie 3 i nie zdawaly matur!!!!!Ja tego do dzis nie moge pojąć :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Spotkalem wlasnie takie w tym roku w maju :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 II LO w tym roku średnia nieco powyżej 3, ale teraz główny punkt programu: zachowanie naganne :lol: godziny nieusprawiedliwione i pewien "drobny" incydent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 a ten drobny incydent to co jeśli można wiedzieć jak psychodeliczny powie to i ja też się przełame oczywiście było to rok temu II klasa gim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 pewnie spalił dziennik czy cuś ^___^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 pewnie spalił dziennik czy cuś ^___^ Raczej naplul nauczycielce do szklanki i sie tym chwalil. Zeby spalic dziennik trzeba miec jaja ;) a gownarzerii tego raczej brakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarryOn Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 No to czas obniżyć średnią :lol: niemiecki 2 polski 3 wf 4 matma 2 chemia 3 angielski 3 fizyka 2 elektrotechnika 2 informatyka 4 geografia 3 religia 6 :blink: po 3 historia 2 materiałoznastwo 3 I klasa Technikum Elektronicznego i syce B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 poca'siowi chodziło o to że się kujony chwalicie ocenami :P Troszke skromności :P Nie od dawna wiemy że tweaka/purepc odwiedzają ludzie inteligentni lub wazeliniarze :) Mam nadzieję że należycie do pierwszych ;] A co do matury: ucieszyło mnie jak uswiadomiłem sobie ze dostajac 6 punktow z polaka z prezentacji mozna zdac :) (nie, umiem po polsku, ale nie czuję się na siłach w takich tematach ;)) Hm a może zamknąć temat? Wakacje praktycznie, wyjdzćie za firewall... Tam też jest fajnie. Tylko że razi słońce z tego co zauważyłem jak kiedyś tam byłem ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) Zeby spalic dziennik trzeba miec jaja ;) ja bym powiedział, ze trzeba być raczej idiotą ;) jakies 4 lata temu jeden z gimnzajalistów spalił dziennik na miesiąc przed końcem i mało to, że szkoła zadzwoniła na policje to jeszcze cała klasa musiała przez miesiąc nadrobić wszystkie oceny zeby było z czego na koniec wystawić (całe szczęscie, że u mnie w klasie sie taki debil nie trafił) Edytowane 20 Czerwca 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ja bym powiedział, ze trzeba być raczej idiotą ;) jakies 4 lata temu jeden z gimnzajalistów spalił dziennik na miesiąc przed końcem i mało to, że szkoła zadzwoniła na policje to jeszcze cała klasa musiała przez miesiąc nadrobić wszystkie oceny zeby było z czego na koniec wystawić (całe szczęscie, że u mnie w klasie sie taki debil nie trafił)Ta i powiedz mi jeszcze ze pisaliscie wszystkie sprawdziany w przeciagu miesiace ktore pisaliscie przez resztew roku szkolnego? Moze ten kumpel dzieki temu znalazł sie w kolejnej klasie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ta i powiedz mi jeszcze ze pisaliscie wszystkie sprawdziany w przeciagu miesiace ktore pisaliscie przez resztew roku szkolnego? Moze ten kumpel dzieki temu znalazł sie w kolejnej klasie? :lol: napisałem, ze całe szczęście, że nie chodził do naszej klasy czyli ja nic nie musiałem pisać, ale klasa do której uczeszczał lekki zepie%@#* miała pod koniec :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 nic nie spaliłem :lol: w dzień Wam napiszę, bo idę spać teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) ja na dzis mam wezwanie na WKU,... a wy nie :lol: dobrze ze moge odroczyc z racji ze jestem maturzysta, bo wole tracic czas na tłiku, niz siedziec w kamaszach :D psychodeliczny <-------- pewnie naganne miales za molestowanie nauczycielek , przyznawaj sie :lol: Edytowane 20 Czerwca 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 ja na dzis mam wezwanie na WKU,... a wy nie :lol: dobrze ze moge odroczyc z racji ze jestem maturzysta, bo wole tracic czas na tłiku, niz siedziec w kamaszach :D psychodeliczny <-------- pewnie naganne miales za molestowanie nauczycielek , przyznawaj sie :lol: Aż tak dobrze nie było :D Naganne przez swoją głupotę, nie zagłębiając się w szczegóły sprawa z Internetem :lol: w dzień może coś więcej dostukam, bo już naprawdę mylę literki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Osobiscie nie mam jeszcze zadnej 'ocenki' w tym semestrze.. Przez pol roku nie mialem nawet czasu zeby zebrac sie na uczelnie. I tak w kolko - od 4 lat mam imprezy integracyjne dla 'pierwszakow' jednak nie mialem czasu aby w ktorejkolwiek z nich uczestniczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ta i powiedz mi jeszcze ze pisaliscie wszystkie sprawdziany w przeciagu miesiace ktore pisaliscie przez resztew roku szkolnego? Moze ten kumpel dzieki temu znalazł sie w kolejnej klasie? :lol: przewaznie juz od 2-3 ocen mozna wystawic ocene na polrocze/koniec, kiedys nawet spotkalem sie z czyms takim jak 2xliczba godzin+1=liczbka ocen, ta liczbka godzin, to oczywiscie ilosc godzin tygodniowo danego przedmiotu :P a tak wogole to w tym roku mialem wzorowa frekwencje, srednia 6.1 i nagrode ministra edukacji za postepy w o/c dla dobra ojczyzny i zmiejszenia liczby glodnych dzieci w afryce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) mimo wszystko - dzięki :lol: humor mi się poprawił jak czytałem ten temat lol jakie mózgi :mrgreen: a jak sie czyta wypowiedzi na forum to aż trudno uwierzyć, że niektórzy mają takie dobre "wyniki w nauce" fajny był taki tekst (nie pamietam juz kogo, nie chce mi sie sprawdzac) mam 70 pk z egzaminu gim. - troche mało (czy jakoś tak) 70/100 to źle ? O_O ja miałem mniej i sie cieszyłem Będę "mondżejszy" i ocenek nie podam, zreszta nie ma sie co chwalic średnia bedzie oscylować w granicach 2,7 ale ważne że zdam (ciężka byla walka o promocję-matma ) ;) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 a to prawda że w 3 gim na świadectwie w czwartek po lekcjach wpisują nieobecności nas fizyczka straszyła ale to chyba ściema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 srednia 3 3x4 3x2 reszta 3 xD pozdr. dla tłikowych mUsKuF :D i nareszcie wakacje ;o +.- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja sie boje swoja srednia liczyc :D w podstawowce to bylo 5.o, w l.o. ~4.o a na studiach no coz ~3.3 //dopow nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) hehehe temat naprawde w deche ja tam moze mam średnia z 2.3 :D ale grunt ze zdałem i poraz pierwszy w swojej karierze mam zachowanie inne niz nieodpowiednie(dostałem poprawne :D ). Acha zapomnialbym skonczyłem 3 klase technikum eDIT Apropo dzienników to w gimnazjum była to moja regularna rozrywka :D Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 II eLO human - prawny ~4,0... styknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja mam 1x3 ,3x5,1x3 zachowanie dobre! a na semestr nie odpowiednie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) ja mam średnią 4,6; I klasa LO; profil mat-fiz co ciekawe jest to jakaś 6-8 lokata w mojej klasie ale po za tym są osoby ze średnią około 3 więc poziom jest dośc zróżnicowany. ubolewam jedynie że mam 4 z fizyki ale widocznie zbyt mało sie przyłożyłem a przeciez to sztandarowy przedmiot w takiej klasie. Naciągania ocen nie było dużo jedynie z historii dostałem 5 za to że miałem od poczatku roku 10x4 i nic po za tym :) Edytowane 21 Czerwca 2006 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Naganne przez swoją głupotę, nie zagłębiając się w szczegóły sprawa z Internetem :lol:Nich zgadnę: jakieś zdjęcia czy cuś wypłynęły do netu? a to prawda że w 3 gim na świadectwie w czwartek po lekcjach wpisują nieobecności nas fizyczka straszyła ale to chyba ściemaIMHO ściema ;d I to bardzo ;] Ja dzisiaj byłem na rowerach w godzinach lekcyjnych. A i pod szkołą byłem na moment... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Fakt, nieobecności w III gimnazjum na świadectwie nie są wypisywane, ale informacje o nieobecnościach, spóźnieniach z całych 3 lat są przesyłane do dalszej szkoły (z tego co nam mówiono). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...