Skocz do zawartości
mkl

Ocenki ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Na koniec III gimnazjum nauczyciele podciągają oceny z czego się tylko da, żeby uczniowie się dostali do jak najlepszych szkół, ale potem wszystko jest weryfikowane przez liceum/technikum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

_1t_ napisał(a):

Na koniec III gimnazjum nauczyciele podciągają oceny z czego się tylko da, żeby uczniowie się dostali do jak najlepszych szkół, ale potem wszystko jest weryfikowane przez liceum/technikum.

Bardzo ciekawe bo mi nikt nie naciagał ocen wrecz przeciwnie nawet zanizali nauczyciele oceny w 3 klasie miałem najnizsza ze wszystkich klas gimnazjum srednia... Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Misiu15go napisał(a):

Bardzo ciekawe bo mi nikt nie naciagał ocen wrecz przeciwnie nawet zanizali nauczyciele oceny w 3 klasie miałem najnizsza ze wszystkich klas liceum srednia...

Liceum czy gimnazjum? Wtorny analfabetyzm czy cos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja się dopisze :] Teraz skończyłem 2 klasę LO i w sumie ocenki jak dla mnie średnie:

Polski 3

Niemiec 3

Angol 4

Majma 4

Chemia 4

Biola 3

Infa 5

Fiza 4 i tam reszta nieważne ale 4 lub 5... Jestem na mat - fiz - inf i powiem tyle... W mojej budzie mimo że ogólnie twierdzi się że uczy się czego chce to w sumie Polscy nauczyciele ( w większości ) nie są do tego przystosowani. Wg mnie ciągle zostaje jakieś postPRLowskie utrzymywanie nauki wszystkiego... W sumie jest to najlepsze LO w Sanoku i myślałem że nauczyciele zrozumieją że jedne przedmioty się zlewa a inne ryje (taa ryje.. maturka z majmy za rok niecały a ja sie opierniczam ;) ) a tu wał... Męczą cię z takiego Polaka a jak chce się babie uświadomić że mi te 35% z matury wystarczą to ona z pyskiem że z takim czymś się nigdzie nie dostane :mur: ale w sumie to mi tam zlewka... Już koło 5 klasy nauczyłem się zlewać nauczycieli ... Gorzej mają tacy gorliwi ;) Mam nadzieję że inni z zamiłowaniami ścisłymi nie mają takich problemów... Bo jak mają to współczuje :? A po gim sam to baja była.. średnia 5.1 (6 z majmy ale nie wiem za co ... ledwo 2-gi etap na olimpiadzie) i fakt .. nauczyciele zawyżają ocenki ale nie wszędzie ;) w niektórych porządnych budach trzeba coś wiedzieć żeby zasłużyćna ocenki... Ale w liceum już jest normalnie jak powinno być... tylko maturka się liczy ;)... i popatrzeć że to już tylko rok został :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

el_gringo_dado napisał(a):

Nie obrażając nikogo, ja uważam że trzeba być niezłym łamagą żeby mieć coś poniżej dst z WF. Ja np. nie wyobrażam sobie żebym nie miał conajmniej db. WF to jest najlepszy przedmiot w budzie, przynajmniej ja tak uważam i najprzyjemniejsze zajęcia są.

Ocena zależy często od nauczyciela. Znam przypadek że kolesie nie chodzili na WF i mieli 5.

A co do tego że to najlepszy przedmiot: nie dla każdego, jeden lubi to, drugi tamto. Ja osobiście nie lubię WFu. Bo może jestem niezłym łamagą ;)

Chociaż fakt faktem 5 mam z WFu ;] Bo ćwiczę na każdej lekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polski: 5

Matematyka: 5

Religia: 4

Fizyka: 4

Chemia: 4

WF: 6

Informatyka: 6

Muzyka: 5

Plastyka: 5

Historia: 5

WOS: 5

Biologia: 5

Angielski: 5

Geografia: 4

Technika: 5

Nie wiem czy o czymś nie zapomniałe, ale średnia 4.92 w IIIgim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sialala napisał(a):

Wystarcza proste calki drugiego stopnia ;)

matma zdobyta w lo z niewielkimi updejtami mi stykla na studiach ;] calki super sprawa ;) schody sie zaczynaja potem ;) w zaleznosci od kierunku ;] jak to sie mowi ze studiow nie wyrzucaja ze studiow sie rezygnuje ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciag napisał(a):

Z grono.net to u mnie w szkole afera była :rolleyes: nawet TVN był :lol:

U mnie na szczęście nie, ale też było ciepło.

Zresztą to chyba chodzi o LO Traugutta? Ja z tych Białobrzegów 35 km od Radomia, więc niedaleko :lol:

Edytowane przez psychodeliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychodeliczny napisał(a):

U mnie na szczęście nie, ale też było ciepło.

Zresztą to chyba chodzi o LO Traugutta? Ja z tych Białobrzegów 35 km od Radomia, więc niedaleko :lol:

Tak, tak dokładnie Traugutta :wink: Daleko nie masz :lol:

tukamon napisał(a):

Można z grubsza się dowiedzieć "co sie stao?"? bo link niewiele mi mówi

pentliczek napisał(a):

właśnie co się stao? ocb z tym grono.net ;>

U mnie w szkole to chodziło o to, że uczniowie 2 i 3 klas pisali różne dziwne rzeczy na grono.net na nauczycieli i ktoś podkablował do dyrektora i się wydało. Potem media się o tym wszystkim dowiedziały i wielka afera ;) Mieli się przenosić do innych szkół itp.

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychodeliczny napisał(a):

Tak jak Maciaq napisał, tylko u nas nie przybrało to tak ekstremalnie wulgarnej formy :lol:

Wiesz ja nawet nie przeczytałem tego co oni tam pisali ;) Nie było: chęci, czasu i tak w ogóle tego czytać mi się nie chciało :rolleyes: za dużo tego było...

EOT

BTW: psychodeliczny chodzisz do szkoły w Białobrzegach??

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maciag napisał(a):

Wiesz ja nawet nie przeczytałem tego co oni tam pisali ;) Nie było: chęci, czasu i tak w ogóle tego czytać mi się nie chciało :rolleyes: za dużo tego było...

EOT

BTW: psychodeliczny chodzisz do szkoły w Białobrzegach??

Tak, jeszcze rok został...

Aha, ja nie byłem odosobnionym przypadkiem nagannego zachowania, chyba najgorzej mieli ci, którzy skończyli LO z takim zachowaniem (a było ich z 5-6 osób ), bo w II klasie to jeszcze da się jakoś z tym żyć...

Edytowane przez psychodeliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No juz jestem po wszystkich egzaminach :) ;)

Systemy Operacyjne : 3.5

Wstep do finansów : 4.5

Matmatyka : 3.0

Ekonomika Przedsiebiorstw : 3.5

Algorytmy i Str. Danych : 3.0

Mikroekonomia : mysle ze dobrze :)

cwiczen nie licze :] bo po co :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi