Adam_TVS Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Witam. Mój ojciec pracował nad jakimś tam nagraniem i mu sie zawiesił program a on jest taki że nie zapisuje projektów :) No i stracił plik, a raczej nie stracił bo program sam zapisuje pliki... ale podzielone na takie po 5 sekund. A że nagranie było długie to ręczne łączenie plików nie wchodzi w grę. Szukałem już w internecie programu który by połączył te pliki ale nic nie znalazłem. Zna ktoś może taki program? Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Nero Wave Editor z pakietu Nero - takie cuś do nagrywania płyt CD (jakby coś). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 search Google: AUDACITY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...