Skocz do zawartości
Prodigal Son

Jaki Telefon Z Organizerem?

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję konkretnej informacji, bo producenci wypisują takie rzeczy w ulotkach, że i tak nie idzie się połapać. Chodzi mi o to, które komórki mają KONKRETNY organizer. Czyli nie jakieś tam imię-numer, tylko możliwość zapisania imienia, nazwiska, adresu, maila itp. A jeszcze lepiej, jakby część informacji można było zabezpieczyć hasłem (ale mam wymagania :) ). Najlepiej, jakby pochwalili się posiadacze takich, komórek, żeby się wypowiedzieli, czy jest to dobrze zrobione, wygodne, itp. No i oczywiście nie chodzi mi o maszyny typu Nokia 9300, tylko raczej w rozsądnej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A może się ktoś wypowiedzieć na temat Sony Ericsson T610 itp.? Szukam uparcie i rzuciło mi się takie cuś w oczy :)

1501508[/snapback]

z tego co pamietam t610 ma dosc rozbudowany kalendarz, do kontaktu mozna tez przypisac wszsytko co wymieniles kilka telefonow(dom, praca, komorka) e-mail itd. nie ma chyba tylko zabezpieczenia chaslem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W kazdym niemal telefonie nowszej generacji (pelno takich na allegro do 400pln) w ksiazce telefonicznej mozna zamiesciec niemal wszystko o kontakcie (e-mail nieraz x2, imie nazwisko, przydomek, numer do biura, osobisty, komorkowy, fax, zdjecie, numer komunikatorow - ICQ np. - data urodzenia, firma, adres).

A notatki moga byc szyfrowane osobno w organizerze lub bez szyfrowania. Mialem dwa telefony T610 i S65 i w kazdym z nich takie cos bylo/jest

W kazdym x65 jest takie cos i w SE T6x0

Nie wiem jak w NOKIAch i tutaj sie wypowiedza uzytkownicy tychze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli chodzi o nokie to N6310i ma dosyćmocno rozbudowaną książke telefoniczna

monzna tam wpisac nie liczac numeru i nazwy e-mail adres telefon domowy oraz inne notatki.

Pozatym jest cos takiego jak lista spraw z definiowanym stopniem ważności,

ale tego tez chyba nie można nazwać organizerem.

Nie widze opcji zabezpieczenia informacji haslem.

jest tylko cos takiego jak portfel i tam informacje sa zahaslowane

Edytowane przez ^KapitaN^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi